JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 29, 2011

The Ending Of Our Dating...


Sampai pun ke bahagian terakhir sessi dating jaja dengan Dieya...
korang jangan la boring plak baca yek...

Lepas dah balik semula ke Pavilion ...
tetap teruskan juga sessi gambo2..Dieya la ni...merata hala dia suruh jaja posing..


S for Sariza katanya..hehhehe

Diruang dalam Pavilion...
ada plak pameran keta Audi kat bawah tu..tapi tak la jaja menjenguk ke bawah..
tak larat dah nak jalan...

Bila dah penat jalan...tekak pun minta diisi...
my treat plak kali ni...
terus ke Starbuks...

Dieya ni penat ke tak ke..senyummmm jek muka dia...

cer korang banding dengan muka jaja ni...

nampak sangat dah penat berjalan....
tapi tetap gagahkan diri jugak..yelah, bukan senang nak jumpa Dieya lagi..

Dapat jugak jaja merasa air kesukaan Dieya ni...
from now on..menjadi kegemaran jaja plak..
hehehheheh

Memandangkan dah kul 11 lebih...
so, kitorang decide untuk balik jek...kalau ikutkan hati..nak jek lepak2 lagi
sampai ke dua tiga pagi...
hehehhe
tak padan dengan bini orang jaja ni...
ada hati plak nak balik lewat2 kan..
^___~

Merasa jugak akhirnya jaja naik Dobby Dieya ni...
Honda Insight...nice car :-)

Kak Lieya nak naik tak???

Mesti korang tertanya2 kan...jaja keluar dating ngan Dieya sorang2..
En Zack kemana...? kenapa dia tak ikut?
dia tak marah ke keluar sampai lewat2 malam?

heheheheh
persoalan ni la yang awal2 lagi Dieya tanya jaja..
takut sangat dia kalau En Zack marah sebab kidnap bini dia malam tu..
takde hal la...En Zack sporting...
dah dia bagi peluang..kita grab je lah..dia pun paham...
bukan selalu jaja dapat jumpa kawan2..
Kalau korang nak tau..sepanjang jaja jumpa Dieya tu,
En Zack takde pun kacau2 jaja..call ke..sms ke...satu pun takde..
sebab dia nak jaja betul2 enjoy bila jumpa dengan kawan2...

tapi jaja pun takde la nak amik kesempatan...
masa on da way balik tu dalam kul 11.45 mlm baru En Zack msg jaja..

Dah lewat dah ni....

Ringkas jek msg En Zack..
Dieya pun apa lagi..terus pecut bawa kereta..
umpama macam takut Cinderella akan bertukar menjadi hodoh tepat pukul 12 mlm
heheheh
tapi time tu..dah nak sampai umah dah pun...
hehhehe

Sampai je kat umah adik ipar..tgk En Zack khusyuk baca buku
sesambil tunggu jaja balik...

Dieya, abang zack tak marah pun...

Selesai dah xtvt jaja dihari kedua kitorang berada di KL...
satu malam yang betul2 happy pada jaja..yang betul2 meninggalkan kenangan
paling manis dalam hidup jaja ni..

So, apa yang jaja dapat dari Dieya??
takkan jumpa tangan kosong je kan...jaja bagi cenderahati untuk Dieya..
dan Dieya pun ada bagi something juga untuk jaja..

Cenderahati dr Istanbul...

Yang wajibnya..mestilah FM dr Istanbul kan...

dan juga....

t-shirt Istanbul dengan logo pemerintahan uthmaniah...

Thanks Dieya...
for all the memories....and love to see u next time...ok..

5 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha takpe, keluar dengan kawan perempuan.
lawa la kereta tu~ fuhh!

JaJa'Z said...

holahhhh..takkan kuar dengan kawan lelaki plak..nak kena katok ke? hehhe..keta tu nice..hibrid( ye ke eja ni?) engine...

PatinPasta said...

Jaja,
Hhehe! Part pecut kereta bak Cinderella kena sampai sebelum pukul 12 malam, tu yang tak tahan tu. Haish! Mesti kecut si Dieya ye? :D

Seronok baca Jaja dating dengan Dieya, akak pon tumpang sengih :D

* siap posing dengan Dobby tuh!

JaJa'Z said...

kak aida,dieya tu takut sangat..padahal takde apa2 pun...jaja pun suka kak...happy sangat dapat jumpa dieya...

posing dengan dobby tu menda wajib..bukti jaja dah jumpa dieya..heheh

dieya said...

hahaha dobby pun tumpang glemer! we really had fun with u k jaja!

mesti laa takut tok janggut marah.. bawa bini dia keluar malam2.. nasib baik dia tak marah.. hehehe

tak sempat lagi nak menulis abt our outing.. bz laa.. huhuhu

apa2 pun.. jangan serik dtg kl jumpa dieya tau!

Related Posts with Thumbnails