JaJa'Z Latest Stories

Sunday, May 15, 2011

Stok Dah Sampai....

Alhamdulillah...
stok sos jalepeno yang jaja order dah selamat sampai semalam...
jadinya kepada semua customer2 yang dah buat pre order..
insyallah jaja akan pos kan sos ni dalam next week yek..
dan untuk customer2 yang masih belum membuat payment..
sila buat payment secepat mungkin ..untuk jaja teruskan proceed
dengan proses penghantaran plak lepas ni...

12 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...maju bisnes kak...hehe..good luck

JaJa'Z said...

tq hawa..bisness kecik2 jek..

sarah-najwan said...

sakan bisness awk..
semoga berjaya deh..
akak xbiasa mkn sos ni jaja..hehe

mkn nge gapo eh?

~izan~ said...

dh tinggal separuh dah jaja yg izan amik td...anak2 mkn,then bg mak bwk blk hehe..kena order lg ni nnt...hehe

azila said...

wahh..banyaknya jaja..peket kecik ader x?heheh

JaJa'Z said...

kak zia..kan jaja ada boh entry kat atas tu..banyak contoh2 menu yang bleh di buat dengan sos ni...mesti anak2 akak pun suka..rasa dia sama mcm sos keju kalau beli kfc wedges tu...

JaJa'Z said...

izan: amboi..cepatnya habis..kalau nak lagi..ada lagi ni..selagi stok masih ada..bebudak memang suka makan ni...

JaJa'Z said...

zila..tu lah peket kecik nya dear..200g je tuh..bukan banyak pun..tapi boleh la guna sampai lima or enam kali makan...

Mamamya said...

alhamdulillah bisnes makin maju...:) akak punya ada lagi jaja...insya'allah sblm pose nnti klu ada re-stok akak nak order lagi...

JaJa'Z said...

kak lieya: berehhh takde hal..habis kan yang lama dulu yek..jgn lupa buat tortilla....

Citarasa Rinduan said...

jaja...

ayu mendoakan ramai y ambil order ya..
kalaulah kami tak berpantang.. agak2 ayu dah order,,,,

PS:" nanti singgah ambil kad ucapan hari guru ya.. selamat hari guru bt cikgu jaja

mzhany said...

jaja, selamat hari guru in advance;)

Related Posts with Thumbnails