JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 16, 2011

Happy Teacher's Day To Me....


Selamat Hari Guru....
untuk semua2 yang bergelar warga pendidik...
tak kira la anda cikgu sandaran ke...cikgu ganti ke..hatta cikgu tadika sekali pun..
anda semua tetap bergelar GURU...

Alhamdulillah..jaja bersyukur dan berbangga dengan gelaran yang telah
jaja sandang selama hampir 9 tahun ni...
Walaupun terlalu banyak dugaan dan pelbagai rintangan yang mendatang..
jaja harap gelaran itu dapat menguatkan lagi diri jaja ni
untuk terus mendidik anak2 bangsa
tanpa kenal erti jemu...

Kepada bekas guru2 jaja di ;

SK Lepar Hilir 2,Gambang
SK Serting Hilir, N9
SK Serting 3,N9
SMK Bandar Baru Serting,N9
SMK Zaaba,Kuala Pilah ,N9
SMK Seri Jengka,Maran Pahang
Kolej Matrikulasi UUM Kedah

dan
Lecturer2 UUM Sintok Kedah

serta rakan2 guru di;
SMK Perwira Jaya,Rompin Pahang
dan 
SMK Lepar Hilir Gambang Pahang

Tanpa anda2 semua ,jaja mungkin tak seperti hari ini...

Tak lupa juga untuk sahabat2 jaja yang juga bergelar GURU...
dan akhir sekali rakan2 blogger...

SELAMAT HARI GURU

24 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

slmt hari guru skali lagi..hehe...izan pernah duduk kat perwira jaya tu..masa ayah kerja dgn DARA then pernah jd cikgu sandaran kt sekolah menengah selancar yg kat selancar 01 tu hehe...

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat hari guru kak..dapat hadiah ape? heheh..biasa hari guru ni banyak program antaranya team guru vs team student..hehe..sume happy together :)

marina anakcikbob said...

happy teacher's day kak..

azila said...

selamat hari guru jaja..balik kang penuhla bonet keta ngan hadiah kan..heheh

Mama Kembar 3 said...

selamat hari guru! semoga terus bersemangat menabur bakti mendidik anak bangsa :-)

Mamamya said...

selamat hari guru jaja.....mesti cikgu jaja dpt byk hadiah arini....mlm td akak b'tungkus lumus siapkn kad utk cikgu2 sekolah mya n fiqa....;D

ibh said...

Selamat hari Guru Jaja...

ieda said...

selamat hari guru jaja .. sowilah dikk lambat wish .. akak satu family x sihat huhuh

sure jaja dpt banyak adiah nie :))

sarah-najwan said...

selamat hari guru jaja..
semoga kita menjadi guru yg dedikasi...

Kalamhati said...

Selamat Hari Guru untuk Jaja gak!!
Semoga Jaja sentiasa cemerlang dan menjadi guru yg sentiasa didoakan oleh anak2 didik hingga akhir hayat!

mzhany said...

selamat hari guru jaja

Citarasa Rinduan said...

selamat hari guru utk jaja.......
dan semua cikgu2 dimerata dunia

JaJa'Z said...

@~izan~oh ye ke izan pernah mengajar kat situ..sek selancar 1 tu baru buka dalam thn 2003 kalau tak silap jaja...tapi jaja kat sana tak lama..dalam setahun setengah jek..then dapat tukar ktn..hehhe

JaJa'Z said...

@Nur Hawa Mohd Zinthanks hawa...memang ada pun..nanti akak update cerita hari guru yek...

JaJa'Z said...

@marina anakcikbobthanks dikkkkk

JaJa'Z said...

@azilathanks zila..takde maknanya..bebudak besar ni dah kurang bab2 bagi hadiah..

JaJa'Z said...

@Mama Kembar 3insyallah mama..thanks a lot

JaJa'Z said...

@Mamamyathanks kak lieya...takde la banyak pun hadiahnya....

JaJa'Z said...

@ibhthanks a lot sue...

JaJa'Z said...

@iedaterima kasih kak ida...better late than never..hehheheh..takde banyak pun kak..biasa2 jek..

JaJa'Z said...

@sarah-najwanthanks kak zia..and happy teacher's day untuk akak jugak yek...

JaJa'Z said...

@Kalamhatiselamat hari guru utk kak wan jugak..hehhehe

JaJa'Z said...

@mzhanythanks hanyyyyyy

JaJa'Z said...

@Citarasa Rinduanthanks so much ayuuuu...

Related Posts with Thumbnails