JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 14, 2011

Akhirnya.....


Jaja rasa time ni semua blogger dah tersenyum riang...
maklum lah dekat 2 hari blog tak bleh nak update segala...
nak2 plak kalau dah jd blogger tegar...
sah2 la gian semacam jek bila seharian blog tak dapat di update kan..
and now alhamdulillah...semuanya dah ok..
and bleh la update sampai lebam.... :p

Apa xtvt jaja hari ni?
sat2 lagi dalam tengah hari jaja akan ke Temerloh untuk menghadiri
majlis perkahwinan Yani..
hadiah tak berbalut lagi ni...baju pun tak iron lagi...
uish..banyak lagi menda nak kena buat...
apa2 hal...jaja akan update later ok...
see ya!

12 Beu-T Is Talking:

ibh said...

Ya..sgt lega blogspot dah ok..heee

Kalamhati said...

selamat berkenduri jaja..=)

kak wan tak tahu menahu pun blogspot ada problem..hehe sbb tak update blog dan tak sempat jenguk sgt..huhu

ziraziz said...

sb baik sy bkn blogger tegar kak..kalo x, dh lme kne bako blogspot ni...ha3...

mzhany said...

ha jaj tu la, seb baek dah ok, nak nak ujung minggu ni kan. kena tak de apa nak dibuat...uishhh haru owh...

sarah-najwan said...

po lagi..komen sampai lebammmm...hehe

Suzie said...

tapi comments dah hilang kan jaja..huhu..

JaJa'Z said...

sue...lega kan...geletis jek tangan ni nak menaip..

JaJa'Z said...

kak wan: jaja memang tau..tapi kalau nak bw pun susah..memang tak diam duduk la jadinya..

JaJa'Z said...

zira; hai dik...akak pun bukan la tegar sangar..hehhe

JaJa'Z said...

hany: kan kan..nak ngadap fb jek..boring.....

JaJa'Z said...

kak zia: nak keja kan la ni..sampai lobammmmm

JaJa'Z said...

kak suzie...a'ah..komen entry last hilang...nak kata apa dah...

Related Posts with Thumbnails