JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 18, 2011

Hadiah Pertukaran Hari Guru...


Kat blog cikgu-cikgi ramai dah yang dah upload cerita
tentang sambutan Hari Guru kelmarin kan...
Tapi jaja still tak mai lagi mood nak edit2 gambo Hari Guru yang belambak2 tu..
takpe2..nanti2 jaja citer yek..no worry...

So, salah satu acara masa sambutan Hari Guru baru2 ni ialah
acara tukar2 hadiah diantara guru2...

So, apa yang jaja dapat?
ni dia hadiahnya...
my lucky number ten!
kalau korang nak tau...sebelum acara ni mula lagi memang jaja dah aim
nak hadiah ni..
alhamdulillah, dapat plak tu... hehehhehe
memang rezeki betul lah...

Apa ada kat dalam tu??
Ada sejadah and tudung Pearl Haya....
sesuai sangat kan...
sejadah tu untuk En Zack..tudung plak untuk jaja...
i likeeeeee :-)

Thanks banyak2 Cikgu Azman & Kak Pah...

sebelum jaja keluarkan entry gambo2 Hari Guru...
meh jaja bagi 'bunga2' nya dulu yek...
hehehhehehe
:-)

10 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

tahniah dpt hadiah tukar2..
kat skol akak tahun ni xbuat dah tukar2 hadiah..hehe

dpt hadiah dr anak murid ajo...

**kembong molot tiup belon tu..kami xbuat sukaneka..kami buat senamrobik ZUMBA..jom jaja..dekat try mygym...kita berzumba nak????

Mamamya said...

bestnya dapat hadiah kan...mesti jaja dapat mcm2 hadiah dr student kan...

huhuuuu....pipi cikgu jaja dah sama cam belon...^___^ tp maintain cute..:D

kasih suci said...

kiutnye cikgu2 main tiup2 belon...especially cikgu jaja...hehehe

JaJa'Z said...

kak zia..tu je lah hadiah yg dapat selain dr hadiah dr badan pengawas..bebudak ni takde dah nak bagi2 hadiah ni..eksen2 belakooo..zumba...? mcm syok jek bunyi...

JaJa'Z said...

kak lieya: bebudak dah besar.mana layan hadiah2 ni kak..hahah tu br sekeping jaja boh..banyak lagi gambo lain..sabarrrrr

JaJa'Z said...

kasih: cute ke? kembong semacam dah pipi tu....

Kalamhati said...

bestnyeee adiah!!suka la..

saspennye gambo..hehe kak wan tak sabo nih jaja..cepaaattt!!=p

JaJa'Z said...

kak wan..saborrrrr..banyak sangat menda nak kena edit...

Citarasa Rinduan said...

tang hadiah tu..

peeh!!!!!!!
mmg lumayan..

JaJa'Z said...

ayu..tu lah..tak sangka dapat hadiah cenggini..puas hati!!!!

Related Posts with Thumbnails