JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 4, 2011

Gathering Blogger2 Kuantan Part 3 ~ Jom Posing


Part terakhir untuk gathering kali ni....

Makan dah..bergossip pun dah...
jadinya before balik harus la ada sessi posing2 sesama blogger...
Jaja la yang paling 'gabak' kat situ..hehehe
nak2 plak dok sebelah Izan...terasa begitu kembang diri ku ini...
terasa apa..memang dah kembang dah pun..
^___~



Bila dibelek2 smula gambo2 ni..rupa2nya takde gambo jaja ngan Kak Ieda..
aiseyyy..nanti2 kita amik ye kak..
camne la bleh terlupa nak posing ngan akak ni...
tu lah..bersemang sakan sangat agaknya..sampai ter miss plak sorang...
Kak Zia ni tau la ngajar SBPI...
amik gambar pun tegak jek...hehehheh
jange maroh dehhhh...

Lepas dah amik2 gambo...kitorang pun buat la sesi tapau menapau
mehun jaja pun banyak lagi..kek pun sebelah lagi tak berusik..
semua pakat2 share...

Dah siap menapau..kemas2 barang..
dan semua pun beransur2 la pulang ke rumah masing2..
kena balik cepat pun sebab masing2 teringat tak sembahyang asar lagi..
kalau tak, mau membawak ke maghrib kitorang punya menyembang..
dok pot pet2 tak habis....
syok sangat2....

Walaupun dengan cuaca yang agak panas..
dengan perancangan yang serba sederhana tapi alhamdulillah semuanya 
seronok dapat berkenal2an...

Kak Zia, Kak Ieda,Kak Zue,Kak Wan,Izan,Aimi and adik Kak Wan..
Insyallah, ada rezeki kita jumpa lagi yek...
Jaja seronok dapat berkenalan dengan u all semua....

10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

lepas ni pic boleh cuci kak..hehehe...kenangan :)

~izan~ said...

yezzza...memang seronok bangat.hehe...

mihun tu yg penting.dpt tapau mihun tu dah kira baik punya..hehe..

nnt meh la dtg umah jalan2..tp sila sms dulu sbb nnt takot tak nampak tuan rumah dok celah sepah hehehe

Zue AnnaLeeya said...

tgk gambo2 nih byk kli pon xpe... mmg sonot sgt kan??? tingat lagik kita bergosip2... hehhe...

ieda said...

dikk sowi dikk .. akak dah try nak upload pic2 darui camera akak dan email .. bila dia dah habis loading .. nak hantar .. sampai sejam tunggu ..
last2 server interupted .. huhuh banyak kali dah buat .. semua mcm tu , dah lah nak loading satu2 pic tuu 5 mint se' pic aduhhh

kat izan , zue dan wan mcm tu jugak .. semua gagal utk hantar email erghhh mencik2 ..

tapi gader2 kita tuu memang meninggalkan kenangan yg mendalam kan :)

annazanariah said...

comelnye kak jaja... miss u!

JaJa'Z said...

hawa: cuci? dah bertahun2 tak cuci gambo dik....

JaJa'Z said...

izan: amboi2...kecik sangat tuan nya kot sampai bleh tersorok celah2 sampah..hehheh..insyallah, nanti bila2 free..akak mai na..

JaJa'Z said...

kak zue: yup2..one of the best memory ever..kan? hehhe

JaJa'Z said...

kak ieda: takpe kak..takde hal..internet memang slow sket skang ni....

JaJa'Z said...

anna: comel ke dik..biasa je lah..hehhe tu lah..rindu kat anna gak...

Related Posts with Thumbnails