JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 4, 2011

Gathering Blogger2 Kuantan Part 2 ~ Moh Membelah Kek


Sure korang tertunggu2 part 2 majlis gathering kitorang kan...
sabaq..sabaq...
jaja nak menaip entry ni pun kena seiring dengan mood jugak...
kalau main letak gambo jek..mcm tak syok plak rasa kan...
kena nak cerita2 jugak, ye dok..
untuk blogger2 Kuantan..u all nak tgk gak ke..hehhe
balik2 kot tu jugak gambo2 kita semua kan  :p
layan kan je lah....

Okeh...meh sambung..

Tunggu punya tunggu...ni la part yang paling syok..
potong memotong kek...
tapi tgk dr gambo ni...
siapa la sebenarnya yang lebih excited nak makan kek agak2nya yek..
hahhaha...
jangan marah ek Kak Ieda...
Kak Ieda dah tak sabar dah nak tunggu tuan kek nya buka kotak..
mana tak nya..tuan kek dah sibuk berborak dah...
kami yang dok keliling tu ..tok telan ayaq lioq jek..

Bila dah keluarkan kek...still!
tak dapt jugak nak makan lagi..
adoi laaa..banyak betul rintangan kan.. :p
Sebelum di ngap!
kena la amik2 gambo dulu...seksi sungguh rupa kek tu kan...
kek chocolate indulgence yang sangat sedap sponser by Izan cute...

Moh2! kita potong sama2....
Meriah kan gambo ni?
jaja suka sangat tgk gambo ni tau...semua nampak ceria nak terkam kek...
mak2 semua ceria..anak2 Izan plak sengsara terkepit kat tengah2
celah lengan acik2 ni..hehhehe

Bukan senang nak dapat shoot gambo satu group ni...
mujur la Kak Wan ada bawa tripod...
puas la dia meng'adjust' camera nya tu sampai nak tertunduk2 ke bumi..
mujur la tak jatuh kak....
Kak Wan in action....

Akhirnya......
Terpotong jugak kek tu...
Tengok tu...over tau Kak Ieda... :p

Apa lagi...
santap time.....
khusyuk masing2 menikmati kek sedap tu....

sambil makan2...sambung lagi gossip2...
And this is mine....
bila tgk semula gambo kek ni...mula la rasa nak meleleh semula
air liur...
dok terasa lagi kesedapan bila menelan...Uhhhhhh!
Kek yang berlebih2...
bila dah last2 tu...puas masing2 nak kena tapau bawak balik...


to be continue....

18 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnya kek tu kak...nyummy

JaJa'Z said...

hawa: kek SR..semua sedap2 dek...harga pun sedap jugak..hehehhe

sarah-najwan said...

ni kira pestime akak mkn kek ni jaja tau..huhu..

napok sgt akak xtau psl SR ni kan..hehehe

JaJa'Z said...

kak zia: biar betul kak?? hehe..kek2 SR memang sedap2 belaka kak...cuma harganya lah mahal sket..biasa la..yang sedap memang mahal...nak beli slice pun bleh..berbaloi makan sekeping..besar2

Zue AnnaLeeya said...

bab yg paling eksaited tuh mmg kak ieda yg konker... hahahaha... jgn mrh deh.. gurau2 manja gitu...hehehe...

kak zue pon suker tgk gambo yg potong kek tuh.... seme ceria mcm tak sabo nak ngap kek tuh... heheh...

Dieyla Adila said...

my feveret cake ! sedap nyer !

kasih suci said...

mmm sodapnye kek...sonok tengok gambo2 gathering ni...

dieya said...

cian.. banyak betul halangan sebelum dpt makan kek yek!

ehhh.. k jaja pemalu orgnya??? ye ke???

~izan~ said...

izan je tak makan kek tu sbb takot buruk siku hehe..bkn2,sbb nampak makanan lain lagiii sedap..tp tu la kelemahan kek SR,cair cepat..kita dah la dok berborak aje kejenya..sekali suap,8juta kali bercakap hihi...enjoy!~

ieda said...

aaaaaaa dah agak dah kena kutuk jugak akak kat umah jaja nie .. huhuh nak nangissss .. ekekekek

sentap .. sentap .. sentap ngan kek tu kan .. marbeless sungguh :)

pic2 potong kek ramai2 tuu nampak tak akak yg lebih xcited ekekekek

annazanariah said...

kak jaja... jelesnye tgk... tak pernah join gathering blogger b4 ni..

JaJa'Z said...

anna: try la incharge untuk geng2 johor..mesti boleh punya lah...

JaJa'Z said...

kak zue: kak ieda memang la..tapi bagus jugak..kalau dia tak excited..ntah sampai bila la kita nak dapat makan kan..hehhe

JaJa'Z said...

adik: yup..me like it too....

JaJa'Z said...

kasih: organize la gath untuk geng2 jb plak..plan sekali dengan anna..mesti best...

JaJa'Z said...

dieya: dear..akak memang pemalu la...sopan jek..hehhehe..miss u la dearrrr

JaJa'Z said...

izan: takde maknanya buruk siku..heheh..kalau gitu semuanya buruk siku..sebab masing2 makan hok masing2 bawak..hehehhe

JaJa'Z said...

kak ieda: adeh deh kak..jangan la sentappppppp...bagus la akak excited...kalau tak, tunggu tuan dia potong..tak terpotong2 la kek tu..hehehhe

Related Posts with Thumbnails