JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 23, 2011

Bersantai DiPetang Hari Guru....


Cerita pasal sambutan hari guru kat sekolah jaja tak keluar lagi..
alih2 citer santai petang hari guru plak yang keluar dulu
hhehhehe
sorry la yek..bukan tak nak tayang lagi..tapi nya, banyak sangat gambo
yang nak kena edit...
nak edit gambar jek dekat sejam...nak karang cerita lagi kan..
tapi takpa, ada masa nanti jaja tunjuk la kat korang semua...

Ni kisah nya masa sambutan hari guru tu lah...
member2 ni ajak keluar santai jalan2 ke ECMall...
konon2 macam celebrate hari guru jugak la...dah plan tu..
kena la laksanakan jugak..

Jadinya direct lepas sekolah tu..kitorang terus jek ke ECMall...
Kebetulan Nina sekolah dia buat satu sessi..
semua gi pagi..dan dia free blah petang..jaja bawak la dia sekali..
bengang si Miza bila dengar jaja bawak Nina ke ECMall...

Takde niat nak beli apa2 pun..kitorang saje window shopping ..
masuk kedai ni masuk kedai tu..belek menda tu..belek menda ni...
last2 kitorang decide lepak2 kat Noodle Station jek...

Last2 yang joint hanya jaja,zurin ngan amy jek..
jadi lah dr takde langsung....

Apa yang diorder..?

Zurin order honey ice lemon tea..nampak jek gelas tu macam tu...
padahal dua kali ganda dr gelas biasa..punya lah besar..
dan Amy plak order Manggo iced blanded rasanya..

Cik Jaja..ayaq tu dia boh dalam bekas kuih raya...

Kecoh Nina tgk air Amy..
hehehhe

For starter...

Zurin order Tomyam Soup..dan jaja order chicken dumpling ...
Nina kemain lagi hirup sup tu....

 Tomyam noodle untuk jaja...
Lapar la plak bila tengok semula gambar ni...hehheheh
balik2 menda ni jugak yang jaja order..tak tau nak makan apa dah...
kali ni macam ter extra pedas jek rencahnya...
tapi sedap la...

Fish and chips...Zurin punya...

Yang ni plak...Set chicken grill untuk Nina...
ayamnya sedap..tapi kalau bagi garing sket..lagi syok kot...
fries kat noodle station memang segabak besarnya..
memang tak terhabis Nina makan...
Jaja nak tolong 'clear' kan pun tak daya dah..kenyang amat....

Sambil makan2..sambil borak2..melayan si Nina tu...
Amy tak order apa2 pun sebab dia dah bedal sepinggan penuh
nasi beriani masa kat sekolah time jamuan hari guru tu...
KAMI yang kekenyangan......
^___~

6 Beu-T Is Talking:

Nieza said...

wahh bestnyer tgk menu mkn tu jaja..ishhh terliur la pulak...tak sabar nk blk Malaya ni nk mkn kat restaurant dan kedai mamak..hehe

sarah-najwan said...

best wehhhh..nati kita geder2..mkn kat sini deh...

dieya said...

k jaja~!!!
uhuk2.. baru lepas sapu sawang kat blog nih..
yeah i've put some update! tapi sikit baru.. sabar yea.. a bit bz laa sejak balik ni.. nnt sambung lagi..
daku tahu kamu sabar menunggu cerita ceriti ku.. ngehehehee!

JaJa'Z said...

nieza..nanti balik malaysia semula bleh try yek..kalau tak kang..meleleh jek air liur bila balik finland..

JaJa'Z said...

kak zia..bijok idea tu..boleh dibawa ketengahhhh

JaJa'Z said...

dieya!!!!
miss u sooooo much..tu lah, tgk blog dieya senyap jek..sah2 bz kemain kan..lepas bercuti sah2 banyak cerita menimbun..ha, update cepat!

Related Posts with Thumbnails