JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 19, 2011

Part Yang Tak Berapa Berkenan Tengok Maharaja Lawak...

Rasa2nya skang ni mana2 blog dok perkatakan pasal program Maharaja Lawak
yang di tayangkan kat Astro WARNA tu..
tak kira la pasal persembahan2 pebret diaorang ke...tak pun isu pasal
kena langgan channel MUSTIKA ke..pasal AMIR yang 
tak lawak langsung tu ke..

Cuma kali ni jaja nak pekatakan tentang pengacara program tu..
sapa lagi kalau bukan si AC MIZAL tu... 

Tak tau la kenapa..dr zaman2 dia mengacara AF lagi jaja tak berapa berkenan..
bukan tak suka kat dia..tapi tak suka sangat cara dia tu..
tapi yang agak mengganggu jaja bila dok tengok persembahan 
para perserta Maharaja Lawak kali ni ...
bila dia banyak kali main bantai masuk jek padahal peserta2 tu
tak habis lagi buat persembahan...
korang bleh tengok  dalam tugasan komedi muzikal baru2 ni..
Jozan,Sepah,Nabil dan ada beberapa peserta lain tak habis lagi nyanyi..
dia dah terjonggol masuk..sampaikan si Jep(Kump Sepah) teruskan jugak
nyanyian dia walaupun time tu AC Mizal dah terjonggol dah kat depan muka..
maybe sebab out of time..tapi agak2 la kan...
penonton2 tengah dok syok tengok persembahan..
pastu dah di'cut' dek AC MIZAL tu..memang potong stim sangat2 la...

Dan lawak2 si AC MIZAL tu semuanya lawak2 dah lama..
cari la idea2 baru sket ...
kalau tak kerana JOZAN terpaksa jadi peserta jek..kalau tak,
jangan harap la ko bleh jadi pengacara AC MIZAL oiiiii..

Rasa2nya kalau Sharifah Shahira jadi pengacara..best jugak kot!
korang rasa?

10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

setuju...mmg tak suke pun dia jadi pengacara..apa2 pun program..better sharifah shahira..

Syue Mustafa said...

I rasa apa yang your rasa. AC Mizal memang tak best langsung!

Mamamya said...

akak mmg berapa minat dgn AC.. (harap maaf yer peminat Datuk AC),baru semoat tgk sekali je maharaja lawak...itu pun x sampai habis...tp mmg x suka lah dgn amir tu....x lawak lansung...merapu ada lah....

ita citot said...

setuju! saya sokong sharifah shahira. sebab dia selamber.
ac ni dia jek rasa dia mcm besh. pdhal ntah pape jek. huhuu

~izan~ said...

salam kenal blogger kuantan,dtg dr blog kak sarah..join gathering tak nnt?

ML ni best tp mmg kdg2 si AC tu overshadow plak huhu...tp yg tang amir tu mmg tak lawak pun,bila nk kuar hehe...

JaJa'Z said...

hawa: akak tak suka cara dia yg mengacara sambil suka bertanya...sket2 tanya..sebijik mcm cara dia kat AC disini tu..

JaJa'Z said...

syue: ya benarrrrrrr

JaJa'Z said...

kak lieya: datuk apa..kan dah kena tarik pangkat datuk dia tu..mcm tak kena jek AC dengan gelaran datuk tu...dia ok..tapi tiap2 kali dia mengacara..coraknya sama jek...

JaJa'Z said...

ita: kalau si shahirah tu..mau kecoh..minah tu dah la banyak cakap..

JaJa'Z said...

kak izan: agree 100%..time amir keluar jek..jaja alih ke lain..boring amat mamat tu..sapa la yg vote dia tu agaknya yek...

Related Posts with Thumbnails