JaJa'Z Latest Stories

Friday, April 1, 2011

Mengidam La Pulak....

Ni bukan kes mengidam sebab ada isi yek...
rezeki yang itu blom lagi diizinkan Allah...

Ni ha...jaja mengidam nak menda alah ni...
Panasonic Lumix LX5

Skang ni kalau gi mana2,semua orang pakat dok heret DSLR..
Jaja ni takde la berangan sampai nak beli DSLR tu..
lagi pun besar gabak sangat nak heret gi mana2...
takkan nak bergantung jek kat leher ni kan..
rasa pelik je jaja rasa...

Dapat yang kecik2 macam ni pun jadi lah..
Camera yang jaja dok guna skang ni pun dah 'comot' bukan main..
sampai terkopak2 dah 'kulit' camera tu...
nak amik gambo pun malu jek kat orang2 lain....

Takpe2..kumpul duit, then nak rembat satu camera ni..
features dia pun bleh tahan gak menarik...
kira boleh laaaa....

Rasa2 nya lah yek..bila la jaja dapat beli menda alah ni??

5 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

aduhai....btl la kan...x dapat DSLR dapat yg ni pun jadilah....akak ni ambik gmbo2 kat blog tu pakai kamera hp cap ayam itik je jaja....sian kan....sob..sob....
kamera yg ada dah rosak...nak btlkan makan ratus2 plak...baik beli baru....

Lelord said...

huhuhu biler turn dapat duit kutu? pe lagi rembat arr

Yuri said...

wah..nk beli kamera baru ea...tunggu duit gaji bulan depan...pastu g la rembat satu...hehehehe

dieya said...

dieya tak berapa sangat ngan dslr.. berat, and yg penting tak stylo, i don't like.. hahaha! lagi satu kalu nampak pakwe hensem lalu susah nak amik gambo curi, sumpah terkantoi punya.
tapi bila org lain keluarkan dslr sayalah org pertama akan duduk depan camera :-D

::Azura Rahman:: said...

idaman ku jua.. ekeke..

Related Posts with Thumbnails