JaJa'Z Latest Stories

Sunday, April 3, 2011

Macam Kena Skodeng Je ni...


Dalam banyak2 pembaca blog jaja ni..
ada satu golongan jek yang jaja harap2 sangat diaorang tak baca blog jaja ni..

S.T.U.D.E.N.T

Memang jaja harap sangat2 takde bekas2 student jaja lebih2 lagi
student yang tengah belajar lagi skang ni..
yang baca blog jaja ni...

Ntah la..jaja rasa tak selesa..jaja tak nak diaorang tau
TAPI
rasa2nya macam telah diskodeng dengan student2 jek rasanya..
Bila jaja search kat google gunakan Keyword yang sama..
memang terus keluar pasal blog jaja ni...direct terus!
Adoi la...rasa macam tak syok plak...

Memang la jaja tak bleh nak halang diaorang dr baca blog ni..
but to say the truth...

To all my students yang baca blog ni..
u're not invited!...

Giler kejam punya statement..tapi biar lah...
sangat2 tak selesa...

4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

camner k jaja dapat gambarajah tu? mcm best lak bleh tau keyword apa org guna search blog kita ek. minta tunjuk ajar cikgu jaja smklh.

*dah lama dah tak guna perkataan "gambarajah" hahaha*

kelakar laa pulak org search alat pemadam api skali dpt blog k jaja. sejak bila jadik bomba nih? :-D

JaJa'Z said...

dieya: keyword statistic tu dieya bleh dapat kalau dieya mendaftar dengan nuffnang..dieya bleh dapat tau dr negara mana ur visitor dtg,keyword2 yang orang2 search then jengah ke blog dieya..keyword2 ni keluar base on entry2 yang kita dah pernah tulis dalam blog..mcm dieya cakap alat pemadam api tu..akak memang pernah buat entry pasal alat pemadam api masa lab ict akak terbakar hari tu..

daftar la dengan nuffnang..

kasih suci said...

hahahahaha....terima je la anda diSKODENG oleh para student anda...hahahahahaha

JaJa'Z said...

KAsih Suci..walaupun berat..teraksa terima jugak..hopefully takde la kot...kacau jek diaorang ni..hahha

Related Posts with Thumbnails