JaJa'Z Latest Stories

Sunday, April 3, 2011

Jumpa X-Students....


SPM class of 2008...
Ni lah batch student ICT yang paling jaja suka...
antara student2 jaja yang paling boleh diharap..
tak kira la dalam bab study,dalam bab handle barang2 ICT,
dalam bab handle makmal..
dan yang paling penting dalam bab pembelajaran..
Diaorang ni jek yang jaja rasa student2 lelaki jaja
yang tiap2 malam buat group study..bincang soalan2 utk exam..
dan diaorang ni jugak la yang still keep in touch dengan jaja
selalu hantar msg..in touch kat FB
dan kalau balik beraya..diaorang tak lupa untuk melawat jaja skali..

Semalam masa jaja dok kalut2 nak masak lunch untuk En Zack before
ke Taman Pertanian..
x-student jaja ni call, kata nak datang umah sebab ada hal..

Jaja ni yang tengah kalut2 nak masak..
last2 decide suruh diaorang ke Taman pertanian jek...
jumpa kat sana lagi senang..sesambil tu bleh juga jumpa cikgu2 lain..

Selepas 3 thn...
dah besar anak2 murid cikgu...

Jangan tak tau..si Ikhwan ni bakal nurse tau..hehhehe
nurse lelaki...walaupun lari dr cita2 asal dia..
tapi takpe lah..dah rezeki dia ke situ...
yang penting belajar dan berjaya..tak kira la
bidang apa pun yang dipelajari tu...

dan yang blah kanan tu plak Firdaus...
student POLISAS yg skang ni tengah praktikal..
amik mekanikal engineering lagi tu....

Good Job Aus!
makin lama tgk Aus, makin hensem dah.. :p
hilang dah pipi Aus yang Chubby dulu2 tu...

Jaja sebagai x-cikgu diaorang..happy sangat2 bila tgk
bekas anak2 murid semuanya berjaya..
dan diaorang ni yang boleh dijadikan contoh...
sentiasa keep in touch dengan jaja walaupun masing2 dah ada
kehidupan sendiri..

1 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

hensemnye anak murid cikgu Jaja...sonok kan bila student yg diajar berjaya dlm hidup masing2...berkat ilmu yg diajar...

Related Posts with Thumbnails