JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, April 26, 2011

KRS :Kawad Kaki Berirama

Actually acara kawad kaki ni tiap2 tahun dipertandingkan
under pasukan uniform KRS (kadet remaja sekolah)

Sekolah jaja pun pernah joint jugak..tapi bukan la kawan kaki berirama..
just kawad kaki berpasukan biasa tanpa muzik..
memang syok kalau dapat tgk..
kesian student2 jaja time tu..diaorang berlatih pagi petang
sampai muka masing2 pun dah naik hitam...hehehhe

Moh kita layan video ni..
Persembahan kawad kaki berirama dari pasukan KRS SMK Perimbun 
tapi jaja tak sure plak kat mana sebenarnya SMK Perimbun ni.
but soooo nice..siap ada lagu hindustan lagi tu..
ENJOY....

4 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak dapat nak tengok...kena block..tapi layan kan pelajar2 buat macam tu..sebab awe tak pandai buat..heheh

Dieyla Adila said...

wahh ! rindu plak zaman KRS adik time skola dulu...
dulu adik join KRS kawad bese je...
skrg dah ade kawad berirama eh..best nyerr !
adik join kawad smpai kebangsaan wooo ! (blagak jap) HAHA
giler sporting mamat2 dlm video nie menari..hehe

Mamamya said...

tgk petang2 ni mmg enjoy lah....;D t'ingat lak zaman2 muda belia dulu...masa kat sekolah dulu akak masuk puteri islam tp klu pertandingan kawad kaki kamilah saingan terdekat pengakap....pandu puteri pun kalah dgn kita org tau...masa kat UiTM plak semester 1-4 masuk KESATRIA...geng dgn kak lelord KELAB BRAVO..tp paling x suka bila kene kawad....huhuhuhuhu....nak kene kilat kasut bagai...mmg malehhh...

My Bloggie ! said...

kak.. terhibur la tengok kawad kaki ni. perghh zaman skrg ade eh kawad kaki berirama. kita dulu penah jd pengerusi krs kak. masuk kawad jugak. muka hitam berkilat jgn cakap laaa. hehe tp best la diorg perform. bkn senang tu nak cr idea. selalu kawad xbole byk gerak, tp ni siap bole joget2 lagi. best !! :DD

Related Posts with Thumbnails