JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, April 20, 2011

Jual Chocolate Muffin....


Bukan jaja yang menjual ek...
ni ha, bebudak kelas MPV sekolah jaja...
kalau time diaorang buat amali masakkan, ada la jugak
hasil masakkan diaorang tu..
di jual plak kat guru2 dan staff2 sekolah...

Sebelum2 ni ada diaorang jual rempeyek,dadih,sos cili, jem nenas,
bun,roti2...
dan kali ni jual chocolate muffin plak..
Besar muffin nya...sebiji rm1.50 jek...
Sebab kesian kat bebudak ni..cikgu2nya pun beli la jugak... :p
mujur rasanya sedap...kalau tak! 

Bak mai semula duit cikgu!
hehhehehheh

8 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

aduhh....sejuk2 ni klu dapat makan muffin mmg mantop..!!! nampak gebu lak tu...b'baloi lah dgn RM1.50 sebiji....kenyang cikgu jaja...heheheheh

~izan~ said...

sedap nih..akak nk sikit jaja.suruh anak murid jaja hntr ke akak hehehe...suka2 hati je nk suruh kan :D

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah buat 2 kali..sekali tak naik...kali kedua terlebih naik..hahah

JaJa'Z said...

kak lieya: sejuk kak? kat sini panas berdengung...ish..tak tahan rasa..berbaloi la kalau rm1.50 sebiji sebab muffinnya besar..tapi lagi sedap kalau dapat carrot cake kot..hehhe

JaJa'Z said...

kak izan" boleh takde hal..tapi kena charge penghantaran sekali la yek..hehhe

JaJa'Z said...

hawa: akak memang tak pernah buat dik...mana la akak ada oven..

ardinihumaira said...

nak satu!;)

JaJa'Z said...

dini nak gak? okeh..berehhhhh

Related Posts with Thumbnails