JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, April 20, 2011

Gathering Blogger2 Kuantan

~ Sticky Post ~ New entry kat bawah ek...

Perhatian kepada blogger2 yang berada disekitar Kuantan
anda semua dijemput untuk memeriahkan majlis gathering blogger2 Kuantan
buat kali pertama ini..

Vanue :
TARIKH:
 1 MEI 2011 (AHAD)

TEMPAT: 
TAMAN BANDAR INDERA MAHKOTA
(DI KAWASAN PERMAINAN KANAK-KANAK)

MASA:
 3.30 PETANG

CADANGAN AKTIVITI :
  POTLUCK DAN SESI RAMAH MESRA

Kepada sesiapa yang berminat, bleh berikan jawapan kehadiran
anda semua di entry jaja..
atau pun terus ke entry 'tuan rumah'..di blog SARAH NAJWAN
Meh la sama2 kita memeriahkan majlis ni..
kan selama ni dok menyapa di 'alam maya' jek kan..tapi kali ni..
kita bertemu plak secara realiti...
sambil kenal2 ,dapat la kita sama2 merasa hasil 'air tangan' masing2..
bila lagi nak merasa kan..hehhehe
selama ni dok jamu mata jek tengok kat blog 

jangan lupa semua blogger di Kuantan..
Jumpa semua di sana yek... 
^___~

16 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

wow...selamat beramah mesra jaja

sarah-najwan said...

thanks jaja...
nati jaja invite kak ummi ngan hanna deh..akak biasa gak terjah blog dorang tu..hehe

~izan~ said...

dik,akak letak iklan mcm ni jugak..letak jugak nama adik selain kak sarah-najwan dgn kak eida..betul kan? kalau salah bgtahu tau.

Mamamya said...

wawawahhh...so jelesssssss tau!!! blogger jb x leh join ker??? mesti happening kan..seronok jumpa kawan2 baru yg selama ni hanya di sapa di alam maya....

kita bila nak jumpa ni jaja???

ieda said...

thanx dik sudi promo .. :)
selamat bertemu pada 01 mei nanti :))

dieya said...

amboi bergathering nampak!

k lieya, bila kita nak buat gathering kl-ktn-jb nih?

JaJa'Z said...

@mzhanythanks hany..tak sabar nak jumpa geng2 blogger..

JaJa'Z said...

@sarah-najwanno hal kak...jaja dah berjaya hasut kak fazi joint..dia mcm nak gi jugak..jaja dah jemput kak hana..tapi dia lom balas lagi..kak ummi..on da way..

JaJa'Z said...

@~izan~betul dah tu kak...tak syak lagi..hehhe..kita jumpa nanti yek...

JaJa'Z said...

@Mamamyatu la kak..first time nak joint gathering blogger ni..segan +berdebar la plak...

tapi jaja tetap menanti gath kl-jhr-ktn..bila la agaknya yek..

JaJa'Z said...

@iedaok kak ieda..kita jumpa nanti yek...

JaJa'Z said...

@dieyabaru first time nak buat ni dieya..tu la pasal..bila gath kl-jhr-ktn ni...???

hana said...

tima kasih jaja n farah yang sudi menjemput akak... tp nak mintak maap sbb tak dapat hadir... akak balik kampung johor ader wat kenduri sket kat kampung.... maaf yer... nnti kim salam blogger2 kuantan... insyaAllah lain kali kiter gader2 eh....

JaJa'Z said...

kak hana: ye ke...alaaaaa..baru ingat nak cubit pipi mamat gebu tu..dah takde rezeki nak jumpa..nanti2 lain kali ada rezeki kita jumpa yek...

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^
Do visit me @ frommetoyou~
:)

Lelord said...

bestnya leh jumpe kengkawan blogger

Related Posts with Thumbnails