JaJa'Z Latest Stories

Thursday, April 21, 2011

Artis Kita !


Nauzubillah...
mengucap panjang rasanya bila jaja tengok gambor2 gelagat artis
tanah air kita ni....
dalam tv nampak baik jek semuanya..tertib lendit bila berkata2...
rupa2nya begini kehidupan realiti mereka...

Kredit to blog Beautifulnara.com diatas gambar2 sensasi ni..
Lihat dan nilai lah sendiri aksi2 pelakon terkenal
Que Haidar dan wife seksinya si Linda Jasmin tu...

Adakah mereka menyentuh minuman haram itu..?
wallahua'lam..

Fesyen baju ni jugak yang pernah kontroversi
suatu ketika dulu...

Smoking!



Memang tepat kata2 Wardina Saffiya...

Artis tidak layak dijadikan role model...

Dan ini semua membuktikan nya...
Selayak2 nya untuk menjadi role model dalam hidup kita,
tak lain dan tidak bukan ialah...

Rasullullah S.A.W

20 Beu-T Is Talking:

FaKArePa!n said...

bareback terbaik.. heheh

My Bloggie ! said...

perghh memang dah di sangke2 hehe ala kak lynda ni mmg sosial la kak. sexy habess. artis kita ngn club mmg x dpt di pisahkan. club la tmpt diorg melepak. bila da masuk club, mmg x la kalau x amik semua tu.. hmmm mmg xbape minat ngn artis2 :)

mary ann ;) said...

baju tak boleh blah tu...hohoho..

bilalah dorg nie nak berubah..hmm

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Mereka (artis yang bebas dalam perlakuan) juga rakyat biasa, akan berubah menjadi lebih baik apabila undang2 Islam digunakan sepenuhnya dalam sistem pentadbiran dan sistem perundangan Malaysia serta apabila Malaysia tidak lagi mengambil sumber pendapatan dari perkara yang haram seperti cukai arak dan judi.

AdiaLuze said...

Susah nak kata apa ... Dunia artis memang sangat2 mencabar dan pada yang memang tak berapa kisah hak ehwal agama, toksah cakap laaa ...Hmmm .. Lagi dasaaaattt impaknyeee ...

Meh kita doaka yang baik2 untuk mereka je la ... Semoga mereka berubah ...

mzhany said...

betol jugak kan jaja. mana layak jadi role model kalau cmni kan. ishhh nauzubillah...mintak jauh!

Dieyla Adila said...

Akak !
adik setuju sgt2 !
artis MMG TAK LAYAK jd role model...
mmg bodoh la sape jadikn artis2 tu sbgai role model..
rosak mse depan ade lar...
semua artis sme je..
huh !
*mood : EMO, heee

Mamamya said...

paling x suka dulu...ini...dan selamanya adalah kris dayanti....makin melampau lah dia tue...eiiii....x suka!!!!!

sarah-najwan said...

huk aloh la..
kehidupan artis byk hiburan..

JaJa'Z said...

faka: hep...budak2 kena dok diam2... :p

JaJa'Z said...

zarith: memang pun..kita pun dah bleh agak kehidupan diaorang macam mana..patutnya suami tu bimbing la isteri..ni tak..dia plak terikut2...

JaJa'Z said...

mary ann: semoga satu hari nanti terbuka minda diaorang untuk bertaubat...

JaJa'Z said...

En Zaki: i know u will drop a comment tu this entry...betul lah..selagi undang2 pun sesuak hati je laksana..memang selagi tu la menda2 ni akan terus berlaku kan...

JaJa'Z said...

Adia: tu la pasal..kita doakan yg terbaik je la untuk diaorang..ni yang kita nampak..yang tak nampak tak tau la apa lagi...

JaJa'Z said...

hany: depan tv nampak semua baik je kan..kat belakang..nauzunillah...kalau mcm ni la..tak jd artis pun takpe la..

JaJa'Z said...

adik: yang emo sangat ni awat? macam dia plak artis tu..hehehhe..so true dik..takdenya role2 model macam ni..cake roll bleh l...

JaJa'Z said...

kak lieya: krisdayanti tu pun sama gak..makin lama makin teruk..ni dah kuar kes mengandung 4 bulan baru nikah ..so, kita pun dah bleh nilai dia mcm mana kan..bagus jugak dia bercerai ngan anang..

JaJa'Z said...

kak zia..yg tau dlm kepala diaorang nak seronok jek...

Yana Hisham said...

Semua ni memang benar kak Jaja. Saya ada kenal orang industri yang pernah bersama diorg semasa AF musim 1 memang mengesahkan diorg memang cmni. Sebaik-baiknya kita jadikan sebagi pengajaran.

JaJa'Z said...

@Yana Hishamtu la kan..tapi dlm paper still menafikan...

Related Posts with Thumbnails