JaJa'Z Latest Stories

Saturday, March 19, 2011

Khas Utk My Silent Reader..Sila Perkenalkan Diri Anda!

Ni 'Entry Melekat' 24 jam..new entry , silake bawah yek..

Kadang2 bila jaja check analisis tetamu2 yang berkunjung
ke blog jaja ni kan...
selalu lah jaja ni tertanya2...
siapa lah agaknya diaorang ni yang dtg ke blog jaja agak2nya ek?

Kalau dr Malaysia tu, memang  ramai la...
itu pun ramai gak yang jaja tak kenal...kalau orang yg biasa menjenguk tu,
jaja memang kenal la kan...

Pastu yang tambah mushkil lagi...
korang tengok kat stat atas tu...ada dr Morocco, Turkey,Jordan,Singapore,
UK,Australia,USA,Indonesia....
siapa lah gerangan tuan2 hamba sekalian yek...
Boleh ke saudara saudari semua memperkenalkan diri masing2..
kurang2nya..jaja tau la jugak siapa la gerangan yang menjenguk ke blog jaja ni...

Bukan reader2 dr oversea jek..
kalau boleh yang reader2 dr Malaysia pun tolong la perkenalkan diri masing2
jaja pun nak kenal2 ngan u all gak..

Jaja tau, maybe ada diantara korang  yang takde akaun Google or
 mmg bukan blogger
tapi
jangan risau...
hanya untuk 24 jam ni...jaja dah tukar setting kat ruangan comment
khas untuk my silent reader
Sila lah perkenalkan diri anda..nama anda..dok kat mana..sudent lagi ke..
dah kerja ke..dah kawen ke...
tak kisah la nak cerita apa2 pun..janji jaja tau kewujudan anda2 semua
yang menyumbang kepada traffic2 di blog jaja ni...

Dah habis tinggalkan komen,
anda bleh guna button Anonymous sebelum submit komen tu yek...

Salam perkenalan dr Jaja'Z 
^____~

11 Beu-T Is Talking:

diana said...

saya dari pulau pinang..
hhehehe

eisya layyinan said...

salam jaja..kite kan da bekenalan aritu..yg dari jordan tu saye lah.
da siap wat link jaja kat blog lg.and da mintak izin aritu kan?
hihi..tp jarang kasi komen

JaJa'Z said...

diana: noted..hehhehe

JaJa'Z said...

hi eisya...yup, awak dok jordan kan...okeh2..noted..thanks selalu dtg blog jaja ni...

dieya said...

kalu reader yg tak berapa nak silent tapi nak nyibuk gak buleh?

JaJa'Z said...

hehhe..kalau reader yang ni..sibuk lah brapa kali nak sibuk pun...redha jek..hehhehe

~aSFaLiZa~ said...

saya!!! tgh angkat tgn ni

JaJa'Z said...

asfaliza..introduce la sket...takkan angkat tangan jek..hehhe

nurra said...

hAI Jaja..Saya Nurra dari Cheras

JaJa'Z said...

hai nurra....thanks for ready my blog...

EviL WiTcH said...

tiap2 ari kite msti bkak bl0g kak jaja...
dr shah alam...currently study kat uitm alor gajah...

Related Posts with Thumbnails