JaJa'Z Latest Stories

Saturday, March 19, 2011

From Dieya...

Ni sebenarnya entry yang dah dekat 2 minggu tertangguh untuk di post...
tu lah..banyak sangat mengarut ke menda2 lain..
mujur la teringat lagi yg jaja still tak post cerita ni kan..
kalau tak, kecik hati tuan tanah tu...

Ni dia bungkusan yang jaja nanti2kan..
kiriman dr adik manis ni...

Apa yang Dieya kirim...? 
for sure la FM kan...
walaupun bukan Dieya yang travel ke Singapore kali ni..
tapi dia tetap ingat kat akak dia sorang ni yg tengah giler2
kumpul fridge magnet...
thanks so much to Dieya  and also to Angah (Dieya's Bro) 

Selamat dah akak lekat kan kat pintu fridge akak Dieya...

Dieya pos 3 FM untuk jaja..tapi katanya
yang lebih lagi satu tu..Dieya suruh jaja pass ke Miza and Nina ..
bebudak tu kemain la suka nya...siap bagitau kat Kak Zah..

Mak2! Ni kawan Argentina Cik Jaja yang bagi...!!!

Tak pasal2 Dieya dah jadi orang Argentina kan..
hehehhehhe
sabor je lah...

Tapi sebenarnya ada lagu satu menda yang Dieya pos kan untuk jaja..
sesuatu yang amat jaja nanti2kan...
Ni ha....
Buku Platun Harimau karya Mohd Radzi Abd Hamid..
di mana beliau juga seorang blogger...

Jaja tak nak review lagi cerita dr buku ni..
sebabnya blom khatam baca sepenuhnya..
bagi jaja settlekan dulu habis satu buku..pastu jaja akan story mory kat 
korang semua plak yek....

Actually buku ni jaja 'pinjam' dr Dieya...
lepas habis baca..kena la jaja pulangkan semula..
Rasa2nya lepas buku ni ke 'Kuantan'...agak2 ke 'Kota Tinggi' pulak ke yek??
^___~

8 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

wahhhh...bertambah lah koleksi yer...nnti klu akak pi ronda2 or cuti2 m'sia akak belikan utk jaja pulak yerk....:D

buku "platun harimau" tu en.suami dah ada jaja..akak pun khatam membacanya..:)....hidup perajurit negara!!!!!! tgh x sabo nak tunggu citernya pulak kat RTM...

JaJa'Z said...

uish..kecik tapak tangan..tapak kaki rimau jaja tadah kan..suka jek kalau ada orang nak beli kan FM untuk jaja..hehhe

a'ah ek..lupa plak en komando akak dah ada dah buku tu...tu lah..hari tu tak jadi nak tayang lagi cerita nya.,,,

dieya said...

hola! como estas? ni org argentina celup sudah mari :-D

u r most welcome k jaja! wah tak lama lagi penuh laa esbok k jaja.. banyak penyumbang fm nih!

tuh laa.. ntah bila nak keluar kat tv pun tatau. sama2 laa kita menunggu. hopefully diorg tayang mlm yg dieya takde kelas, kalu tak susah laa nak tengok. takkan nak ponteng lak kan.. ye tak cikgu?

JaJa'Z said...

olla chika...eh? betul ke ni..hehhehe suka suki jek nak cakap spanish..tu lah..harap2 penuh la kat pintu peti tu..bleh la cr alasan nak beli peti ais baru..hehehe..tu lah..akak bukan risau apa..takut tak terperasan bila citer tu tayang..tv1 ni memang la akak jarang sangat2 buka...

Lelord said...

pheeweeet tuk dieya...tetiba kannn

JaJa'Z said...

aik..untuk dieya jek ke??? hehhehe

dieya said...

pheeeweet kat k lelord jugak! ish k jaja ni.. nak jugak nyibuk tu..
ehhh, sapa tuan tanah di sini? ampuuuuun!

JaJa'Z said...

amboi2 dieya...ni nak kena pinat tinger nih!!!!

Related Posts with Thumbnails