JaJa'Z Latest Stories

Friday, March 18, 2011

Man Juara Raja Lawak Musim Ke 5

Akhirnya siapa yang bergelar juara Raja Lawak musim ke 5 telah terjawab..

Tahniah!!!
kepada MAN yang telah mendapat tempat pertama
 Raja Lawak musim ni
sekaligus membawa pulang RM100,000 dan juga hadiah2 sampingan lain...

Emmm RM100,000...banyak tu!!!
dah la dia sensorang jek..memang untung amat2 la..
tak macam peserta2 lain tu yang terpaksa berkongsi dengan ahli kump
masing2...

Tahniah! Tahniah ! Tahniah!

17 Beu-T Is Talking:

kisahwanida said...

Tahniah.... 28x kat man...

JaJa'Z said...

wanida: dia memang layak kan..hehhe

Citarasa Rinduan said...

bijak penonton menilai...
ayu pun takut klu yg menang tak layak....
alhamdullilah..tahiah MAN

JaJa'Z said...

ayu, tu lah kan..rasanya among those three yg bertanding kali ni..memang nampak kemenangan ditangan MAN..

Dieyla said...

wahhh ! man mng !
adik mmg dah agak dr awal dahhh hehehehe!
best x persembahan dia akak ?
adik x tgk laaaa...

JaJa'Z said...

adik: akak tak tau nak agak pun sapa menang..sebab tak pernah tgk pun tiap2 minggu..just tau gitu2 jek...tetiba time final ni plak bleh nak tertgk..tu pun tgk gitu2 jek...

Dieyla said...

akak, adik nk active blogging gak !
tapi adik xreti la nk buat blog canyik2...huhuhuhu
tlg boleh ? *wink2

JaJa'Z said...

blog ni bukannya perlu cantik2 sangat..yang penting isi kat dalam tu mcm mana..orang berminat ke tak nak baca blog kita....aktif2 la sket..update blog tu..ni akak komen kat situ tak berjawab2 pun...

Dieyla said...

heheheheh sory puan jaja :P
adik xtawu nk citer ape..
xde idea lg...
baru nk berjinak2..

JaJa'Z said...

bukan susah pun dik...cerita pasal apa yg berlaku kat dlm hidup kita seharian...kot la tetiba gi kedai makan..nasi dia lembik ke..ha, buat la cerita..kot la abid bagi bunga ke..tu dah bleh create story..

Dieyla said...

hahahahaha, kelakar2 ! :D
okay2, since adik deactivate Fb for the time being, adik try untuk active blogging ! cewahhhhh3 :D haha

JaJa'Z said...

iyooo lah tu..patut la rasa mcm aman kejap wall akak...kalau tak..sket2 status dia jek..huhuuuuuu

mzhany said...

jaja, tp semlm dua dua persembahan man mmg besh kan...layak la bergelar juara....

JaJa'Z said...

yup hany, dua2 persembahan dia memang menarik semalam..dia memang layak menang..

Dieyla said...

JAHAT ! :(

JaJa'Z said...

yeah..and u too adik..hahahha

Dieyla said...

adik jahat ? dushhh!!!

Related Posts with Thumbnails