JaJa'Z Latest Stories

Monday, March 28, 2011

Bingkisan Dari Bumi Makkah..

Ingat lagi member jaja ,Yanie yang kena warded kat KMC hari tu?
mana2 yang terlepas bleh rujuk kat entry ni yer...

Alhamdulillah, kesihatan Yanie bertambah baik
dan akhirnya tercapai sudah hajat Yanie ke Tanah Suci Makkah 
awal bulan hari tu...
Itu lah yang dikatakan dugaan..dalam niat nak menunaikan Umrah..
alih2 kena plak tahan kat wad dekat 10 hari..
tapi bila niat kita ikhlas..Insyallah, Allah akan permudahkan..

Akhirnya berangkat la juga Yanie,mak dan kak long dia 
dengan selamatnya....

Hari sabtu lepas Yanie msg jaja kata nak datang umah..
siap request nak jaja buat Cheezy Tortilla lagi tu..
tapi yang kelakar tu..dia request suruh jaja buat, tapi segala bahan2
dia kena  belikan...hehhee
dah alang2 dia g  Giant kan..jaja pun pesan la skali..

Ni antara 'hadiah' dr Kota Makkah untuk jaja :p
travel sejadah...siap dengan bag lagi.. 
tasbih untuk En Zack,indoor stoking dan key chain untuk jaja..

dan something yang wajib dibeli kalau ziarah ke Kota Makkah.. 
Kacang Pistachio,kurma dan kismis....

Thanks so much Yanie...

En Zack sakan bercerita dengan Yanie bertanyakan pengalaman
sepanjang mengerjakan Umrah..
Insyallah..ada rezeki satu hari nanti kami berdua pun harap2 dapat
menjejakkan kaki ke sana juga...

8 Beu-T Is Talking:

ChiLaBaey's Spot said...

Kismis Mekah memang best... Besar2 dan puas makan... :)

JaJa'Z said...

betul2..besar2 kismisnyaaaaa

dieya said...

inshaAllah.. dieya doakan k jaja ngan b zack akan sampai juga ke sana tak lama lagi.. amin!

Nieza said...

InsyaAllah ambik berkat dulu tu jaja...sama-samalah kita berdoa untuk sampai ke sana juga satu hari nanti..:)

ardinihumaira said...

dni suka buah tin :)

JaJa'Z said...

dieya: aminn..mudah2an dipermudahkan Allah...

JaJa'Z said...

Nieza: tu lah..semoga kita semua berkesempatan ke sana juga satu hari nanti..

JaJa'Z said...

Dini: akak tau buah tin..tapi akak prefer kurma lagi kot...

Related Posts with Thumbnails