JaJa'Z Latest Stories

Sunday, February 13, 2011

Kedarah KFC kat Spital..Apa kes??

Uish....ganas jek bunyi tajuk entry tu kan...
hehhehe
tak pun dlm versi sopan sket...
' makan KFC kat hospital , kenapa ni ?'

Hahahha...
takde lah...sebenarnya petang tadi jaja, miza ngan nina ke KMC
sorang schoolmate jaja ,Yani kena warded kat KMC sebab sinus..
dia batuk teruk sangat sampai sesak2 nafas..
esok dah kena masukkan camera dalam hidung plak..
ish..seram jek bunyi nya...hopefully cepat la Yani sembuh..
sian gak kat dia..dah la nak gi umrah tak lama lagi...

Apa kes plak dengan KFC? 
Ja, ko nak datang kang...tolong beli aku KFC..aku lapar la dok kat spital ni...

Ish..sakan bebenor tekak orang sakit ni..KFC yang dia order kat jaja
memula jaja ingat nak bawak kan tomyam seafood kat dia..
rupa2nya dia tak bleh makan seafood...terus tak jadi nak tapaw...
dah dia nak KFC layan kan je la...
Yani tengah menikmati KFC nya...
kesian orang sakit ni...sarapan ngan roti bakar sekeping jek..
tengah hari makan nasi lauk simple2 jek..petang plak kek pisang sekeping..
kalau jaja mau mengaum2 dah sebab kelaparan..
hahaha

Takkan Yani jek bedal KFC?
korang ingat bebudak dua orang tu nak tgk jek Yani makan..
Oh! tidak..
harus la kena belikan jugak... 
ha! makan anak2...
makan sampai kenyang....

Jaja plak teringin try menda alah ni.. 
fish donut!
rasa ?? sama mcm nugget jek..
lain sket sebab cicah ngan tartar sos... 
Uik..korang nampak macam ikan la...
hehheheh 
dua minah yang gedik..
bersama cik jaja diaorang yang cute! 
hehhehehhe 
Dekat kul 4.30 jugak kitorang lepak2 kat situ...
bebudak tu siap pi toilet brapa kali dah..
dok tergelak2 tak sudah..tak padan dengan dok kat spital..
sekali kena halau ngan nurse baru tau...

Yani, get well soon okeh...

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

makan donut ikan ni masa cuti CNY hari tu. tak teropong lak kalu nampak ikan. kot2 nampak ikan patin, bleh suruh org huelva tu beli. hehehe!

Mamamya said...

fish donut??? sedap x jaja?? x penah merasa lagi..anak2 dah byk kali ajak p KFC tp blm berkesempatan nak pegi....

erienz said...

baru hari Sabtu tu makan kfc...lps ni tunggu bulan depan lak makan...

JaJa'Z said...

dieya: lain kali masa makan tu teropong dulu...kot2 semua nampak macam ikan mas ke..bleh jual..hahahha..ikan patin? sian kak iada dieya oiii..menangis kang orang jauh kat spain tu..hehhehe

JaJa'Z said...

kak lieya: sedap jugak kak..macam nugget gak rasanya..cuma fish je la..makan ngan tartar sos...sedapp

JaJa'Z said...

erienz: jaja layan bebudak tu je lah makan semalam...jaja pun merasa jugak la sket2...nak kena pi jugak ni..hehhe

Related Posts with Thumbnails