JaJa'Z Latest Stories

Thursday, February 24, 2011

SimplySiti Skin Care...Ada Yang Pernah Try??

Ader sesiapa yang berpengalaman dalam penggunaan produk2 
dari SimplySiti ??
Okeh ke.. tak okeh pada korang2 yang dah pernah guna produk2 ni..

Caring to share??

Cer citer..Cer citer 
:)

16 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

wahhhh jaja nak cuba ni yek...

kalau ok sila gtau akak tau. akak pun tgh mencari produk yg sesuweiii

JaJa'Z said...

ish ish akak ni...kita tanya dia...dia plak tanya kita..hehheh..baru nak mencuba kak..tp nak tau gak pandangan dr yg dah pernah guna..

Puanbee said...

tak pernah lagi..maahal bg bee ler...kan suri jer

Jamiel said...

Susah nak komen ni..
Tapi wife saya guna Artisry..

::Azura Rahman:: said...

fuyyyooo.. pakai produk simplyCT.. mahal tu.. huhu.. akak penah try satu je produk dia.. Simply5 cream Acne Solution.. tu je la.. ekeke..

marina anakcikbob said...

xnak ah guna produk dia.. xbes.. mahal lak tu..
eye shadow dia lagi xbes..
kesat sikit terus ilang..
xberbaloi..

Whitey Mommy said...

bestnya akk... sha dah lama mengidam nak pakai simply siti ni...tapi tak dapat2 lagi..:) nanti update ya akk... best ke tak...:)

azila said...

xpenahla jaja, tp selalu tgk kat watson org dok kerumun produk ni, nak celah tgk pon susah...hehhehe

ahkakbatik said...

err... ct dulu cantik tak pakai product ni... so susah nk cakap sebab dia heboh keluar duit bukak kilang mekap kt cina... tapi tak heboh buat research pasal product ni pun.... sedangkan sk2 dan dermalogica spend juta-juta untuk research je.....

JaJa'Z said...

@Puanbeebee try la beli satu2...kalau beli semua sekali memang la agak mahal..

JaJa'Z said...

@JamielArtisry?? tak pernah la plak dengar produk tu..

JaJa'Z said...

@::Azura Rahman::saje nak try kak..kulit ni dah teruk sangat rasanya..kepam sana sini....

JaJa'Z said...

@Whitey Mommyakak pun baru nak mencuba sha..so far nampak ok....apa2 hal nanti akak update yek...

JaJa'Z said...

@azilatu la pasal zila..semua orang dok try..nak2 plak kalau makeup...jaja saje je try ni zila..kalau ok, bleh la stay dengan yg ni jek...

JaJa'Z said...

@ahkakbatikpayah jaja nak respond kat komen kak tik ni..komen aras tinggi ni kak..takpe2..kita try dulu tgk guaner..bukan cina kak..korea...

JaJa'Z said...

@marina anakcikbobkau dik..awal2 ko dah caras...akak citer pasal produk skincare dik..bukannya makeup..akak tak pernah guna lak barang2 makeup dia...

Related Posts with Thumbnails