JaJa'Z Latest Stories

Monday, January 17, 2011

Tanda2 Demam Dah Menjengah...

Bangun pagi tadi lagi dah rasa sakit tekak..
perit jek time nak menelan air liur tu..tambah plak dengan selsema
dan batuk2...

Malam ni badan dah rasa sejuk semacam...
tekak pun makin perit..mata pun rasa panas jek..batuk pun dah semakin kuat
sah2 demam dah ni...
esok tah ke sekolah atau tak pun tak sure lagi..
awal2 tahun dah mc ni..tak nsyok nya lah..

doakan jaja cepat sembuh yek...

Jaja'Z: Need to rest now..

7 Beu-T Is Talking:

lemongrass said...

Semoga Jaja cepat sembuh! Suruh En Zack buatkan air lemon n honey utk tekak tu. Make sure banyak minum air and rest banyak2.
Dah baik nanti, jangan bebel banyak sgt kat budak2 tu, nanti tekak sakit lagi, hehehe.

aZaMieTa said...

mc awal2 thn ni ita dah rasa kak... ni pon tgh mc lagi.. kena ciken pok. tu yg tak berhapdet sgt blog. baca blog org jek. tu pon mane yg sempat jek. tak larat sgt aa.. haihh... dah nak masuk 2 minggu dah mc ni.
klw nak bagi kebah kan, akak selimut tebal2 cket. bila kuar peluh, badan rasa ok cket. semoga cpt sembuh kak =)

dieya said...

get well soon k jaja!
makan alfajor confirm baik punya.. hahaha.. :-D

JaJa'Z said...

kak mynn: tq kak..tu lah..sebab tu pk nak mc jek..sebab kalau gi sek sah2 nak jerkah bebudak jek..lagi la teruk tekak ni..hehhe

JaJa'Z said...

ieta: patut la dah lama tak nampak dia..kena chicken pox ek..take care yek....jangan berangkit kat org lain plak...

JaJa'Z said...

dieya: tq dear..makan alfajor bleh jd kengcing manis akak kau ni...

aZaMieTa said...

tu lah doktor terus bagi mc. lama plak tu. mmg takble g keje a. takut jangkit. time kasih kak =)

Related Posts with Thumbnails