JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, January 5, 2011

OMG...6.45 am!!!

Hamik kau!!!
jaga2 jek tgk hp dah pukul 6.45 am..
Oh My GUCCI!!!!

Thanks to kucing sesat sebab dok 'mengiaw2' kat depan pintu pagar umah..
memula dalam hati nak memaki hamun jek rasa..
sebab pagi2 dah memekak 
rupa2nya tu petanda dia kejut saya sebab dah lewat nak kesekolah..

En Zack lagi kelakar..menciput dia bangun terus masuk bilik air..
amik wuduk then sembahyang dulu...
jaja plak dengan tudung tak iron lagi..hadoi laaa...
memang betul2 spoil lah pagi tadi...
kelam kelibut jaja nak bersiap..pastu dan2 tu la plak tudung ni tak berapa nak menjadi..
kita yang dah lewat, lagi bertambah lewat...

But alhamdulillah...selamat sampai sekolah jugak..
walaupun lewat, tapi punch card tak merah..
hahhahahha

Jaja'Z: Lupa kunci jam daaaaa

3 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

uhuhu...sian cikgu jaja kelam kalibut....penangan lama sgt bercuti la ni..... ^___^

akak pun skrg kene bgn awal sgt2...dulu pukul 6.30 baru bgn.....skrg pukul 6 dah kene siap2....

dieya said...

ingatkan bro zack nak pujuk2 k jaja suruh bangun mcm dlm gambo previous entry tu.. rupanya dia pun lambat yek!

mzhany said...

tiba tiba dpt membayangkan kekalutan jaja n suami hohoho, sebab hany pun kalu lambat kan...mula r tak tentu arah hehehe

Related Posts with Thumbnails