JaJa'Z Latest Stories

Thursday, January 27, 2011

Langgar Pantang...

Padan muka!
dah tau selsema ngan batuk tak baik betul2 lagi..tapiiiiiii
gatai jugak pi minum air batu!
Ni semua penangan melangut lama sangat kat shopping complex..

Selasa lepas En Zack ada kelas Taalaqi macam biasa kat Masjid Negeri..
dah la cuaca kejap2 dok ujan jek..
sian plak kat dia kalau pi naik motor..so, jaja pun offerkan diri nak ikut dia..
sesambil tu bleh la jaja jenjalan jugak...

Lepas dah hantar En Zack dlm kul 4.30ptg,jaja terus ke ECMall...
amik kau! merayap la jaja sensorang dr kul 4.45ptg sampai ke pukul 6.30ptg!
sampai lenguh2 kaki berjalan..dah la sensorang
kalau ada member meneman, lain la cerita kan...syok sket..

Sebab penat sangat, last2 jaja masuk Noodle Station
dan bantai order air ni!
Chocolate Ice Blended..lebih kurang gitu la nama nya...
rupa dah la menawan, jaja pun laju je la order air ni...

Srootttt...srotttttt...srottttttt

Aahhhh! Sedap kemain sedut air ni...

Dan penangan nya!
kul 1 pagi terjaga dari tidur sebab batuk kemain dasyat sampai nak muntah2..

Yer yer...Padan muka :(

Jaja'Z: Taubat dah...

2 Beu-T Is Talking:

Khumaera Ismail said...

sedap tu..kalau maera pun, tak thn na minum jgk =)

Mamamya said...

aduhai jaja dearie.....lain kali jgn langgar pantang yer....makan ubat dulu bagi baik batuk tue baru p cari ais.....

p/s; mmg merana bila kene pantang...semua yg x blh makan rasa m'goda2 tekak nih....sabo je la....ada 24 hari lagi ni....lamanyeeeeee..........

Related Posts with Thumbnails