JaJa'Z Latest Stories

Thursday, January 27, 2011

From Chicago With Love...

Asal ada jek memember yang gi oversea,awal2 lagi jaja pesan beli FM..
hari tu Dieya and now turn Gee plak..

Gee ni sebenarnya housemate jaja masa kat UUM dulu..
antara kengkawan jaja yang memang baik..cakap pun lembut jek..
lain la jaja ni kan..sekali cakap, terus bergema rumah..
hehhehe

Last year dalam bulan 11 rasanya,company Gee hantar dia dan beberapa lagi officemate dia ke
Chicago atas urusan kerja..
2 bulan jugak la Gee kat sana..meninggalkan 4 orang anak daranya dan bapaknya sekali..
oh! sungguh sadissss...
2 bulan tu kira lama la jugakkan..dah la anak kecik2 lagi...
tapi nak buat macam mana dah arahan...
dan alhamdulillah on 1 Jan lepas,Gee dah selamat pulang ke Malaysia semula... :p

Semalam balik jek dr sek, jaja tgk ada sampul pos exspress..
sah2 dari Gee ni...
buka sampul dengan gelojohnya....and Taraaaaaaaaa!!!

Poskad dr Chicago! 
 Meh kita tgk apa yg Gee tulis...
tak payah bayar okeh!!!
I like.....syukur, murah rezeki Gee...
Apa yang jaja pesan sebenarnya jaja dah janji nak bayar..
tapi dah orang nak memberi..kita terima je lah...
hahhahahha

Selain poskad....jaja dapat, 
FM from Chicago

dan satu lagi 
FM from Amsterdam...

Thanks Gee.....I super love it!

Jaja'Z: suka kumpul FM walaupun peti ais besar kotak mancis jek.. :p

4 Beu-T Is Talking:

mzhany said...

jaja, beshnye dpt FM, xpe besar kotak mancis pun kotak mancis la...janji minat kan...;)

JaJa'Z said...

hany..tu la pasal....saje suka2..baru2 cuba nak mengumpul...

dieya said...

nanti kalu dah tak muat kena tampal FM kat dalam fridge pulak.. hehehe.. or pasni k jaja kena beli fridge beso saiz kedai mamak tuh.. confirm banyak space nak tampal FM!

JaJa'Z said...

dieya: tu lah tujuan utama ku..bila FM dah penuh kat peti bleh la usulkan untuk beli peti ais lagi besar kan..hehhe

Related Posts with Thumbnails