JaJa'Z Latest Stories

Sunday, January 2, 2011

Kena Tido Awal...

Lesson plan untuk esok alhamdulillah dah siap...
buku2, segala alat2 tulis,fail2 dah siap jaja susun elok2 atas kerusi tu..
senang sket, esok pagi tinggal zassss jek...

Jap2 lagi jaja nak iron baju and tudung untuk esok
then boleh la jaja masuk tido awal sket..
saje nak save energy untuk bangun awal esok..dah sebulan lebih bangun lewat jek..
esok bemula la agenda kena bangun awal...

See u guys tomorrow ok...
^___~

Jaja'Z: Macam mana la kat sekolah esok

8 Beu-T Is Talking:

dieya said...

selamat kembali ke sekolah k jaja!
dieya pun nak kembali ke ofis esok. haiyoo.. berabuk kotnya meja tu..

Nieza said...

salam jaja!
datang intai jaja mlm2...hehe sure dah lena diulit mimpi ni...selamat bertugas yer cikgu...azam baru tau!..:)

JaJa'Z said...

meja dieya tu..dah bersawang bagai dah..hehhe selamat bertugas dearrr

JaJa'Z said...

Nieza: tq ek..memang kena kutakan azam ni..banyak cabaran mengajar tahun ni..hehhe wish me luck...

Mamamya said...

semoga ceria bertugas semula di tahun baru....

p/s: akak copy resepi roti john...smlm dah kerah en.kmdo beli barang2 buat roti john...(uhuhuhu...kijamnya daku...ekekeke)

azila said...

wah..semangat waja utk bertugas.selamat bertugas jaja..moga happy ending esok ek:)

JaJa'Z said...

Mamamya, semangat tetap semangat..tapi semangat sebab pakai baju baru..bleh? heheh

JaJa'Z said...

zila, not sooooo happy ending la for today...

Related Posts with Thumbnails