JaJa'Z Latest Stories

Sunday, January 2, 2011

Esok Dah Sekolah?? Oh! Tidak....

Yeah! Esok sekolah daaaaaaa
hari tu masa cuti sakan sangat rasa nak pi sekolah..
ni bila dah nak start sek..mulala rasa malas semacam..rasa mcm nak sambung2 
je lagi cuti tu...
Hehehhehehhe..over kan...?

Esok bermula la kehidupan seperti biasa..
bangun awal..gi sekolah..mengajar..serabut dengan perangai budak2..
start buat kerja2 pentadbiran...
suka ke..tak suka ke...itu dah jalan yang di pilih kan...
kena la ikutkan juga..kalau tak, sapa nak bagi gaji wehhhhhh
Apa2 hal pun kena SEMANGAT!!!

Hari ni plan jaja kejap2 lagi nak pi potong rambut! 
 Sayang memang sayang..
setahun lebih dah jaja simpan rambut ni..
tapi makin panjang, makin banyak yang gugur sampai kan En Zack siap perli..

Ni bilik tidur ke..atau kedai gunting rambut?

Merata hala ada rambut jaja...
kat sikat, atas katil, kat lantai...kalau menyapu sampah tu..penuh rambut
dari habuk2...

Jaja just nak trim bagi pendek sket2 jek..
kepala pun sejak rambut panjang ni..rasa berat semacam jek..

Lepas gunting rambut..jaja nak menjengah ke tailor jaja..
ada jaja tempah 4 pasang baru2 ni..
Tapi saja jaja request suruh tailor tu siapkan 2 pasang dulu...
nak pakai baju baru  masa buka sekolah esok..
baru la betul2 semangat kan..
hehheheeh

Ok la..need to go...

Jaja'Z: Harus semangat!!!!

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

wahhh....semangat baru...rambut pattern baru...baju baru....

harap2 esok dgn senang hati melangkah ke sekolah yer..... :)

JaJa'Z said...

tu la kak..harap2 esok gi sekolah dengan hati yang ceriaaaa

sarah-najwan said...

akak pomxsabar nk pi skol...
my skol..im coming tomorow deh...hehe

PatinPasta said...

Jaja,
Hamboi.. memang semangat nak gi ke sekolah tu dah ada la. Siap potong rambut, ada baju baru bagai :D

Selamat kembali bertugas, cikgu! :). Bila lak cuti terdekat?

Related Posts with Thumbnails