JaJa'Z Latest Stories

Friday, January 14, 2011

Boring Sehhhhh....


Jaja melaporkan LIVE dar bilik guru tengah2 LADAP ni...
Oh!!! teramat la boring nya..
memang apa yang disampaikan tu penting..pasal e-disiplin
semua cikgu kena tau macam mana nak key in data2 disiplin pelajar
tapi korang paham2 la bila buat LADAP petang2 ni...
semua yang dilihat dan di dengar jadi berbalam2 jek..dengar tak dengar jek 
apa yang cikgu tu sampaikan..

Silap besar la bila melibatkan sistem online ni..
tengok sistem tu kejap jek..
last2 kita layan blog!
lagi syok dan yang pastinya terus hilang rasa mengantuk...
hahahhahah

Jaja'Z: Terbayang roti pita..

P/S: Tak tau apa LADAP? Sila rujuk entry sebelumnya :P

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

uih...akak pun boring gak ni jaja.....asyik duduk jer..x sabar dah nak jadi cergas utk buat n uruskan semua keje umah.....

x best rupanya klu di manja2 kan sgt yer.....:(

JaJa'Z said...

aik..baru berapa hari dah boring dah kak..sabor la..kejap jek tu..tau2 dah habis pantang nya..hehehhe

Citarasa Rinduan said...

jaja--
roti pita tu apa???
hehehehe.....
kak lieya dan jaja
ayu jerlah hari nie bercergasan ke hospital uruskan MIL dan FIL..heheheheh
SEMANGAT,..

JaJa'Z said...

ayu: takkan tak tau roti pita..pernah makan roti kebab? yang orang sumbat inti daging or ayam kat blah dalam tu..roti pita tu bulat,kita potong dua..then kita belah blah tengah untuk letak intinya...

Related Posts with Thumbnails