JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 24, 2010

Sardin Roll For Breakfast..

Dah tengah hari kan..baru la jaja terhegeh2 nak post entry breakfast pagi tadi..
semalam punya leftover dinner ada lagi..sayang plak tgk sardin tu tergolek2 je
dalam kuali kesepian..
dari jaja buang mcm tu jek..baik la jaja buat habuan sarapan pagi tadi..
lepas gelek2 roti, gulung2 roti, goreng2 roti..
dapat la sepeket roti saiz kecik tu habis jaja buat sardin roll
just guna seketul sardin jek..kan tak membazir tu..
jaja goreng separuh dan yang selebihnya jaja simpan dalam freezer..
senang bila time lapar, just goreng dan ngap terus..
nak2 plak time hujan2 macam skang ni..perut dok lapar manjang
nak2 plak perut En Zack tu..
baru sejam lebih makan nasi, dia dah mengadu lapar..
alahai la suami oiiiii....

Petang ni insyallah jaja akan terima tetamu kat umah ni..
kawan En Zack datang bermalam kat sini dari KL
So, jaja kena get ready nak masak dah..

Jaja'Z: baru la freezer penuh dengan barang

4 Beu-T Is Talking:

Related Posts with Thumbnails