JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 24, 2010

Rak Buku Baru

Bila dah beli buku tafsir satu set ni..makin bertambah la koleksi buku2 agama En Zack..
memula dia main letak kat kabinet Tv jek..
jaja letak menegak..En Zack mai..amik sebijik buku pastu dia letak melintang plak..
kita susun kat bawah..dia amik nak baca..pastu dia letak kat atas plak..
ish geram betul jaja...rasa nak jentik jek jari2 tangan dia tu.
hehheheh

So, kesimpulan nya..harus la cari juga kabinet buku baru..
memang kitorang cari yang simple2 jek..
beli mana yang bleh muat ruang..kang beli yang lebar2 ..tak tau plak nak letak mana..
takde beli yang mahal2 pun..yang murah2 cukup..

Ha! susun buku tu bang...

boleh dah la isi dengan segala kitab2 tafsir dan juga buku2 agama En Zack..
termasuk juga Al-Quran..
percaya la cakap jaja..lama2 memang penuh jugak rak buku ni..
sebab En Zack dah start planning nak beli buku lagi...

Tak kisah la bang..janji kemas..

Jaja'Z: Teringin nak beli rak kasut baru

3 Beu-T Is Talking:

ADfeez said...

mmmg kemas la kak jaja... lawa pulak tu kaler die...

JaJa'Z said...

AD: warna ni jek yg nampak smart sket ada kat kedai tu..yang lain warna macam tak 'masuk' dengan keliling umah ni..hehhe

mzhany said...

ha kemas gituh...byk buku incik jack zaza....bagush nye membaca....

Related Posts with Thumbnails