JaJa'Z Latest Stories

Friday, December 17, 2010

My Header Contest..

Kali ni jaja kena tag plak dengan MamaGee
bila teringat pasal tag ni..adoiyaiii..banyak betul tag2 lain yang blom dilangsaikan..
satu2 yek kengkawan semua...Insyallah jaja akan buat semua tag2 tu...
sabaq naaaaa :p

Kali ni tag header contest yang dianjurkan oleh Cik Rieyana kita ni..

Untuk syarat2 penyertaan, bleh la klik kat SINI yek..
dan untuk header contest kali ni jaja pertaruhkan..

Header Para2 Sakura jaja ni.. :p
Super love it!!!
Header yang sangat nice,soft and calm,ceria..dan muka 'tuan tanah' blog yang masih suci..
hahahhaha
maklumla..gambo lepas akad nikah...hik hik hik...
Jaja suka bunga2 sakura yang berteraburan..dan wording
Just Jaja,Zack and Our Love
menggambarkan segala2nya....kasih sayang antara kami...

Also kredit to designernya...

Seterusnya jaja  nak tag :


Jaja'Z: Dapat topup RM100 syok jugak tu..hehehhe

5 Beu-T Is Talking:

rieyana ynn said...

makaseh ye juin contest yana santik header tu...gambar pegantin lg...so sweet...good luck ya...;d

JaJa'Z said...

tq rieyana....harap2 dapat menawan hati adik..hehhehe aminnn

Lelord said...

good luck

Citarasa Rinduan said...

good luck..

eik, ala....ayu sure kalah..gambor header tak cun lah.
wawawa

kasih suci said...

cantik la header kak jaja...buat satu tuk kasih boleh?

Related Posts with Thumbnails