JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 16, 2010

Culik Kejap Budak Botak Ni...

 Ni si Waqi...a.k.a budak botak a.k.a Anak KING...
kenapa anak king...? 
sebab nama dia Raja Muhammad Waqiuddin b Raja Rosdi

Ni la anak yang Kak Zah mengasuh..dah 4 bulan pun si waqi ni..
hari tu memula hantar,kecik jek..skang ni badan dia makin di pam2...
geram jek cium2 pipi dia...

Maklum la, we all kan blom ada anak..
jadinya kekadang time free2, jaja kidnap jap budak waqi ni..
bawak dia main2 kat umah..
jaja bagi En Zack dukung waqi kejap..main2 dengan dia..agah2 dia sampai dia gelak..
kekadang rasa mcm 'lain' jek bila tgk En Zack agah2 budak kecik :-(
maklumla, sebab luar dr kebiasaan  dia nak main dengan budak2 kecik ni..
selalu dok main dengan anak sedara yang dah besar2 jek...

Mana la tau lepas2 ni ada rezeki untuk kitorang plak...Amin..
doa2kan jaja yer...

Jaja'Z: Tidur malam dengan lena nya...

7 Beu-T Is Talking:

Whitey Mommy said...

comelnya....
kak jaja... macam sama je...:P
tak lama dah tu...

En iLham said...

insyaallah kak
xlame lagi rasenye
hehe
nant boleh tukar nama blog jadi mami jaja plak
hehe

JaJa'Z said...

sha: ish..sama ke sha? hehhe..makan hati mak dia kang..hehehhe insyallah, aminnn

JaJa'Z said...

syamil: a'ah kan..kena pk nama blog la plak kan..tak bleh dah la just jaja zack and our love..kena alter plak sebab dah ada baby...

PatinPasta said...

Jaja,
Alahai.. sok beso ada gaya jadi Michael Scoffield :D

Mamamya said...

alahai...comeynya dia....nanti nak bby boy chubby cenggini juga lah....

x per jaja...sabar,insya'allah rezeki itu ada....cuma lmbt atau cpt jer...

i'll pray for u always..... :)

aZaMieTa said...

bulatnye mata dia...! gerammmm (O.O)
takpe kak. InsyaALLAH ade rezeki tu =)

Related Posts with Thumbnails