JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 22, 2010

KFC Wedges..

Dua hari lepas masa dok chat dengan Kak Zura kat FB
kitorang borak2 pasal cheese2 ni lah...
asalnya dr cheese tart pastu melarat ke Devil cake..melarat ke cheese cake SR
last sampai ke cheezy wedges KFC ni...

Kitorang memang banyak citarasa yang sama..sebut cheese memang rasa kembang je tekak..
tapi bila sebut cheezy wedges KFC, masing2 air liur rasa mcm nak meleleh..
uishhh..tetiba jek rasa nak sangat2...

Dah kebetulan semalam jaja outing dengan member ke ECmall..
harus la jaja bedal KFC wadges ni..
tapi nyampah!! cheese nya sket sangat..kedekut betul...
makan panas2 memang layan habis lah...
Sampaikan En Zack yg tak layan menda alah ni pun, bleh nak merasa jugak..
teringin la tuh tgk bini dia makan..
ahakssss :p

Anyone, Cheezy wedges??

Jaja'Z: Finger liking good!

11 Beu-T Is Talking:

dieya said...

ting.. tong.. ada org rindu kita tak? :-D
miss u k jaja! hugs n kisses from buenos aires, argentina!
p.s. sini dah malam, jap lg nak tido. nite!

JaJa'Z said...

dieya!!!! miss u so much la dearrr...really2 miss u..akak siap tunda lagi pi kl tau...huk huk...jgn hugs and kisses kat mamat argintina plak nanti tau...heheh

aZaMieTa said...

nak puas hati buat sendiri kak. jimat. pahtu kita ble letak cheese dia tu banyak2! hehehehe

Mamamya said...

aduhai jaja...sedapnyaaaa....kmdo balik nnti kom[om kene heret pi KFC nih.... :D

P/s:byk dapat udang ke arini?

JaJa'Z said...

ieta: tak nak yg buat sendiri..nak KFC punya cop jugak..hehhehe

JaJa'Z said...

kak lieya: ajak jangan tak ajak...sebelum baby keluar ni la nak mintak apa2..

udang? alhamdulillah..14 ekor..

Citarasa Rinduan said...

salam

cikgu..saya lah peminat tegar si cheezy wedges...heheheh
samalah kita

ayu bawa tag untuk segmen jom berkenalan..
jom ramaikan

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

JaJa'Z said...

ayu: dapat makan panas2 memang syok kan ayu..hehhehe..kena tag ek..nanti jaja gi tgk ok...

Ogy said...

fav mama ni...tapi awat toppingnyaa sket sgt....mmg kedukut leee...

JaJa'Z said...

@Ogytu lah..kedekut amat...

::Azura Rahman:: said...

wahhh.. daku ketinggalan ketapi rupenyer.. sorry laa jaja.. terlepas pandang entry cheezy wedges nie.. huhu.. jaja dh pekena.. akak biler laa pulak nie.. huhu..

Related Posts with Thumbnails