JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 22, 2010

Big Apple...

Biar lantak..jaja tayang gambo makanannnnnn jek..
nak bagi korang semua melelehhhhh ayaq lioq!

Kat Kuantan ni Dunkin Donut illek! Donut JCo illek! Crispy Cream Donut pun illek!
Yang ada, just donut Big Apple ni jek..
my limit kalau sekali hadap donut Big Apple ni..hanya 2 biji jek...
tak menahan sangat2 tang manis tu..mau kena kencing manis kalau makan banyak2..
memandangkan yang makan donut cenggini kat umah ni just bini En Zack ni jek
jadinya, cukup la setakat beli 3 biji jek..
kang beli banyak2 puas plak jaja nak habiskan...

Pilihan donut Big Apple setiap kali gi beli kalau dedulu..
jaja suka yg mcm ada cocopop kat atas tu..Moonracker kalau tak silap jaja nama dia..
pastu skang ni takde dah..jadinya choice kedua..yang tengah2 tu..
tak tau la nama apa...ada white chocolate and hirisan almond..
pastu jaja akan amik yang donut biasa2 jek..
kalau donut yang penuh dengan kacang ke, ngan chocolate ke..
memanggggg jaja takkan amik..sebab tak minat then terlalu manis...
mau pitam jaja lepas makan donut2 tu..
hhehehhe

Anyone like Big Apple too??

Jaja'Z: Senyuman jek manis..ahaksss

10 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

adoi...kecur air liur ayu

tapi tak ada hal...jumaat ayu cari juga..
big apple ker, small apple ker..janji donut..

ardinihumaira said...

cedapnye..
dni pon makan donat gak tadi.. barketul2.. hehe habis la diet ;p

sarah-najwan said...

yg tgh tu akak salu beli..mmg sold out je yg best2 kat big apple nih

laku sgt..huhu
ni dah seminggu tak santap big apple nih..esok nk kene gi cari jugak nih..

JaJa'Z said...

ayu: cari jgn tak cari ayu..donut 3 biji seringgit pun ok..janji donut kan..hehhehe

JaJa'Z said...

dini: jaja bleh makan 2 jek sekali makan..kalau makan banyak2 mau pening kepala lepas tu..

JaJa'Z said...

kak zia: ye ke..sama la selera kita..jaja tiap kali gi mmg amik yg sama jek..ntah la..tak minat nak try2 yg baru2..apa lagi..serbu ecm esok tau..

Mamamya said...

i likeeeeee....tp suka yg topping coklat jer...mmg sgt2 manis..makan sekali sekala je blh la...lps kan gian... :D

JaJa'Z said...

kak lieya: jaja memang bukan penggemar coklat..sebab tu tak suka yg topping2 coklat tu..manis ya rabbi...

farhana_aziz said...

lama xbuat donut..kite tak berapa suka donut.enchik suami mmg hantu donut..

tapi tetibe rasa nak makan donut JCO.alahai~manela ada kt butterworth ni.huhu

JaJa'Z said...

@farhana_azizpi la kat dalam pulau nun...kot2 ada big apple..ada ke Jco kat penang ana?

Related Posts with Thumbnails