JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, December 22, 2010

Sinetron Bukan Diriku..

Aduh la...terjebak lagi rupanya jaja kali ni...
ingatkan dah habis cerita Cinta Kirana, ingatkan malas la nak tgk dah..
bukannya apa..sebab takut ceritanya meleret2 sampai beratus2 episod..
dan jaja terpaksa bersengkang mata tunggu siaran ulangan nya malam2...
tapi apakan daya..terjebak jugak...

Sinetron baru.... 
Yang ditayangkan di Astro Ria setiap isnin sampai jumaat pada pukul 6.30 ptg
Lakonan hebat gandingan pelakon2 seperti Baim Wong(Rio),Ririn Dewi Aryanty(Ayla) dan 
Bertrand Antolin(Ariel)

Antara sinopsis:
Rio dan Ayla ada lah sepasang kekasih yang bekerja dipejabat Ariel.Ariel si kaki playboy ni 
suka lah dok menyakat Ayla dan dengki la kat Rio ni sebab diaorang ni couple berdua..
Alih2 masa Si Ayla nak jumpa Rio kat taman, datang la si Airel dan langgar Rio
dengan kereta dia..Rio mati tapi roh dia still tak dapat tinggalkan Ayla..
Masa kat hospital, ada sorang nurse ni yang dapat tgk roh Rio bagitau yang Rio boleh
hidup semula tapi dengan cara masuk ke dalam badan manusia yang sudah mati otaknya..
orang tu tak lain tak bukan si Ariel yang memang dibenci sangat2 oleh Ayla..
sebab takde pilihan lain,Rio terpaksa masuk juga dalam badan Ariel dan dia cuba 
mendampingi Ayla dalam rupa Ariel walaupun tau Ayla amat2 benci dengan dia..

Dapat ke Ayla terima Ariel ? 
Yang tu sama2 la kita nanti kan okeh..
pada sesapa yang tak tgk lagi citer ni..jom kita tgk sama2..
baru nak masuk episod 3..sempat lagi catch up...

Jaja'Z: Giler sinetron dah aku ni :p

2 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

akak mmg x b'peluang la jaja nak m'ikuti citer b'siri ni sbb kalah dgn anak2....

JaJa'Z said...

hehhe..kena ajar la kak...senang2 buang jek channel ceria tu..
hehhehe..baru mama nya boleh tgk citer lain..hehhe

Related Posts with Thumbnails