JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 30, 2010

Hujan Dan Meeting Lagi..

Mencabar minda betul kalau hujan dok turun tapi kena bangun awal dan mandi
GrrrRRrrrrrrr..sejuk nya lah weh....
kalau tak sebab meeting, memang tak kuasa jaja nak mandi awal2 pagi ni..

Hujan dok turun sejak pagi semalam sampai la ke skang ni tak berhenti2 lagi..
agaknya air kat sungai seberang jalan depan taman jaja ni pun dah start naik dah agaknya..
kat luar umah plak,dok gelap lagi cuacanya padahal jam dah dekat menunjukkan kul 8 am!

Sempat lagi jaja nak online kejap pagi ni
meeting pun start kul 9..jadinya setakat nak postkan 1 entry..dan lagi kot!
hehehheh

Hari ni punya agenda..meeting Kokurikulum dan meeting disiplin..
tapi mujur lah meeting disiplin tu hanya untuk cikgu2 dalam AJK jek..
lega dennnn...
bleh la balik awal sket dari semalam...

Need to get ready now...minta ijin dulu ekkkk..

p/s: Tahniah untuk pasukan Malaysia semalam untuk kemenangan
cantik Piala Suzuki AFF..Jaja pun siap sama naik
sokong sesambil online!!

2 Beu-T Is Talking:

PatinPasta said...

Jaja,
Agak-agak kalau banjir, meeting dan buka sekolah akan ditangguhkan tak? :D

JaJa'Z said...

mana yang kena banjir..memang ditangguh la kak..setakat ni ke sekolah jaja line clear lagi..wlpun dalam ladang kelapa sawit dah naik air..

Related Posts with Thumbnails