JaJa'Z Latest Stories

Thursday, December 30, 2010

Word Of The Day Is.."Khairul Fahmi Che Mat'...

Tak pasal2 mamat penjaga gol ni jadi glamer sakan skang ni.
mana2 blog, twitter termasuk la kat FB dok canang nama penjaga gol kebanggaan Malaysia
sapa lagi kalau bukan 
Khairul Fahmi Che Mat ni..

Tu pun sebab kebetulan jaja tgk game lawan indonesia semalam..
kalau tak, jaja pun tak heran nak amik tau pasal dia ni..
tapi terus terang cakap..Khairul Fahmi memang main dengan sangat2 cemerlang..
walaupun bolos dua gol untuk team Indon..
kalau tengok dari awal, gol kita diasak je dengan penyerang Indonesia..
tapi mujur la tangan di Fahmi ni melekat jek dengan bola bila tendangan ke pintu gol..
jaja pun sempat jugak la menjerit2 dengan En Zack semalam..
sampai En Zack pun bleh heran

Masa bila plak la bini aku ni minat bola kan...

Tapi yang jaja nak cerita kali ni..pasal awek dia..cute sangat..Elia nama dia..
Alkisahnya masa tengah2 game..memasing dok update status kat Fb..
ada member blog jaja sampai pi search fanpage si Fahmi ni..
dan ada lah member dia yang komen..awek si Fahmi ni pun blogger jugak..

Bila dah tau blogger..harus la diterjah blog dia tu kan...
orang nya cute..sweet jek..
tapi yang syok nya...masa semalam jaja buka blog Elia,follower dia baru 800++ jek..
alih2 kejap tadi bila jaja buka ,follower terus dah naik jd 2600++..
giler kentang tu!!!
dan jumlah follower tu terus bertambah setiap kali jaja refresh blog tu..
hehhehe
Ni la penangan jadi awek pada orang famous..
dan la famous kan..rupa plak bleh tahan..so, padan sangat la dua tu..dua2 sweet jek tgk..
Tambah plak lagi si FAFAU dok promote blog Elia ni kat Hot FM pagi tadi..
lagi la ramai orang terjah blog tu..
sampaikan si Elia ni pun jadi terkejut giler..bukan setakat follower bertambah..
tapi komen entry dia pun bleh naik sampai 100++ untuk satu2 entry..
semua pakat2 dok tinggalkan link kat entry si Elia tu..
mujur la takde shoutbox..kalau tak..lagi la ramai2 pakat drop msg..heheh

Tapi apa yang korang bleh simpulkan,bila follower makin ramai,
entry makin banyak orang komen,visitor pun meningkat...???

Ini bermakna..
BE makin masyuk laaa!!!!!!!
Glamer pun glamer..duit plak dapat!!!
kan ke untung tu...
hehheheeh

Pada sesapa yang nak terjah blog Elia..
bleh la rajin2 ke

Untuk Khairul Fahmi dan Elia...
semoga berbahagia la dan kekal sehingga ke jinjang pelamin...
hehhehehe

Jaja'Z: mujur la EN Zack tak glamour..

Pic kredit to www.jejariruncing.blogspot.com

12 Beu-T Is Talking:

ADfeez said...

hahahah awek die mesti bangga... kalo x bangga.. terancam.. ramai aweks2 kt lua sana buat entri pasal bf die.. ekekek :P

JaJa'Z said...

AD..tu la pasal..follower blog tu makin mencanak2 naik..semua pakat serbu..hehhehe

My Bloggie ! said...

a,ah penah visit blog dia tapi blm click jadi follower lagi.. glamour3 hehe

JaJa'Z said...

follower dia dah naik 3000++ dah..hahah

mzhany said...

huhu, hany pun duk search gak semlm. tapi kuciwa sbb hany search fb norshahrul idlan tuh. xde plak..umm mungkin boleh ty kat fahmi kot kan...kan...

JaJa'Z said...

hany: apa lagi..try la..hehehhe

Citarasa Rinduan said...

jaja..
masa ayu follow baru 900 lebih..
now dah 4 ribu ko..
glemour abisss...

JaJa'Z said...

ayu..memang pun..dah nearest 5000 dah pun..giler kan..cik mat gebu pun kalah ni..hehheh

Mamamya said...

akak pun ada buka juga blog elia ni td...masa akak masuk follower dah almost 3k...perghhhh....bukan gila kentang lagi nih...giler keladi lak...(sbb keladi lg besar dr kentang...blh gitew..ekekekekek!!)

harap2 KFCM ni x la beralih arah bila dah glamor nnti kan.....amin.

JaJa'Z said...

skang ni dah dekat 5 ribu dah kak..dalam masa sehari follower dia bertambah..giler nagka betul!!..sebab nagka lagi besar dr keladi..hehehhe

erienz said...

mak ai glemer sungguh si fahmi sampai aweks dia pun popular...

JaJa'Z said...

erienz: dah sah2 kena tempiasnya gak dik..pastu blogger plak tu..lagi senang orang terjah..

Related Posts with Thumbnails