JaJa'Z Latest Stories

Saturday, December 4, 2010

Cuaca Lembab..Jaja'Z Pun Slow....

Dari pagi tadi hujan dok turun tak berhenti2...sejuk jek rasa dari pagi 
sampai la nak ke malam ni..
bila cuaca sejuk2 ni mula la segala menda jadi malas nak buat...
sampai nak update blog pun idea jadi tersekat2 jek...
nak mengarang pun tak berapa nak rajin...

Memandangkan tuan blognya tak brapa nak rajin mengarang lagi..
korang layan je la gambo hasil tangkapan En Zack malam tadi..
sampai tersengguk2 jaja menahan mata kat tepi kolam
sebab dok layan En Zack memancing..
Alhamdulillah, rezeki 7 ekor semalam..

Suka sangat En Zack sebab berjaya dapatkan dua ekor udang galah
siap bersepit biru ni...
ekkksennn!!! takpe2..nanti jaja mancing dapat yang lagi besorrrr
udang galah bersepit baju lagi jaja bleh dapat tau...

Gambo2 gi mancing udang still jaja tak upload lagi kat blog..
nanti2 la ek....

Jaja'Z: Amat malassss

4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

tuh dia.. besonya udang!
ingat hilang gi mana.. gi teman bro zack mancing rupanya. masak apa udang tu?

JaJa'Z said...

dieya: udang tu akak bawak gi umah mertua..sebab kakak ipar nampak akak post gambo masakkan udang galah kat fb..terus dia nak rasa..akak masak goreng berlada jek...

kasih suci said...

fuyyooo....besonye udang...best2...

JaJa'Z said...

kasih: meh ktn meh..kita gi mancing...

Related Posts with Thumbnails