JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 24, 2010

SPM : Day 2

Alhamdulillah, Exam SPM hari ni berjalan dengan lancar sket
kalau nak di compare dr semalam...
student pun ok..cikgu2 pun okey..

Hari ni jaja bertugas jaga exam di kelas...
korang paham2 je la kalau kena jaga exam dikelas ni..
menguap tak hingatttt..mengantuk ya amat..
nak2 plak time paper 2 jam lebih...puas buat aktiviti macam2 sebab tak nak bagi ngantuk..
tapi tadi ada jugak la terbabas sket2..
mujur la jaja port kerusi jaja kat belakang kelas..so, takde la student yg nampak.
hehhehe
kalau tak, terkantoi sudahhhh!!!

Setakat dua hari exam ni..apa yang jaja perasan kat student2 sek tu..
bebudak cina selalu kuar awal..seawal selepas 30 min exam start..
bukan sebab bagus sangat jawab..tapi sebab tak reti jawab apa pun..
agaknya diaorang rasa..dr tak reti buat langsung..
baik la blah keluar jek...

Gasak ko la mamat cina weh..jangan kacau student2 lain nak jawab exam..
sudah laaaaa

Jaja'Z: 12 more days to go...

4 Beu-T Is Talking:

diana said...

jaja..
memang budak2 cina gitu la..
kalau tak reti jawab
dia keluar cepat..
sebab nak study subjek lain lak..
tak buang masa katanye..
ni apa yang kawan sekolah saya bagi tau dulu la..

dieya said...

be careful menguap tu.. nanti nampak lak gigi nenek kebayan dah rongak.. hehehe

JaJa'Z said...

diana; masalahnya bebudak cina ni bukan budak2 cerdik..semua bebudak cina kampung...keluar awal sebab tak tau jawab...

JaJa'Z said...

dieya: sampai hati :( gigi yg cabut tu geraham belakang sekali dik..takkan la akak ko ni menguap luas amat sampai nampak semua gigi..hehehhe

Related Posts with Thumbnails