JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 24, 2010

Selamat Dah Cabut Gigi...LEGA!

 Akhirnya hari ni jaja decide nak gi cabut gigi terus lepas habis jaga exam kul 3.30 ptg td..
memandangkan gusi pun dah tak bengkak..memang elok sangat la jaja gi cabut terus time ni..
semangat harus la berkobar2 time tu..sebab rasa macam tak tahan dah
nak tanggung rasa berdenyut2 sakit gigi tiap2 malam..

Habis je paper last petang tadi jaja terus ke Klinik Dr Nazri sekali lagi...
 Elok jer tercongok kat depan kaunter klinik..tiba2 rasa berdebar2 plak...
teringat plak rasa sakit kena cucuk bius masa cabut dulu2..
aduhhhhh...takut la plak rasa...berdebar semacam...

Last2 selamat la cabut gigi tadi...lepas kena bius dua kali..
doktor siap cakap..

Tahan sket yek time saya tarik ngan pulas gigi tu...

Adoi laaa..kita dah la tengah cuak..main pulas2 plak...
 Sempat lagi tersengeh on the way balik umah..
padahal dalam mulut penuh ngan kapas...

Memandangkan gigi yg cabut ni gigi geraham, akar gigi pun panjang..
darah memang banyak la...
jaja siap stop dua kali tadi masa nak balik umah..sebab mulut penuh darah..
mujur juga dalam kereta ada tisu...

Alhamdulillah, walaupun sakit cabut gigi..at least tido malam jaja tak terganggu dah..
kalau tak, taip2 malam terjaga sebab gigi berdenyyt2..

Jaja'Z: Baru hilang ubat bius..

8 Beu-T Is Talking:

K.Nor said...

dah selamat la ya jaja, hehe.. take care ya :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alhamdullilah..

malam nanti dah boleh tidur dgn aman...

JaJa'Z said...

Kak Nor, lega dah....!

JaJa'Z said...

Ayu, harap2 lena la tido malam ni tanpa gangguan...

Lelord said...

hehehhehe tido ngan lena

aZaMieTa said...

Alhamdulillah... setel 1 masalah =)

JaJa'Z said...

lelord: berdengkur lagi uuuuu..hehehhe

JaJa'Z said...

ieta: lega ya amatttttt

Related Posts with Thumbnails