JaJa'Z Latest Stories

Friday, November 19, 2010

Penangan Tido Petang

Hamik kauuu!!!!
tu lah, tido petang lagi..mula lah time ni dah kul 2.30 pagi pun tak tido2 lagi..
jaja ni dok terjegil lagi mata tak padan dengan esok nak meeting pengawas SPM plak...

Hasilnya??
5 entry auto publish for tomorrow !!!!
mujur la banyak menda yang nak dicerita...kalau tak, mau terkulat2 jaja 
tercongok sorang2 skang ni...

Need to rest now...

6 Beu-T Is Talking:

aZaMieTa said...

x sabo tunggu entri amazing race nih. nak meluahkan rasa ati. huhuhuu~

dieya said...

k jaja! gi mana??? pengsan kejar lembu ke? i misssss you!!!

azila said...

ehhehe..siksa xleh tido time sume org leh tdo neh...

JaJa'Z said...

ieta: aikkk..macam tau2 je ek...akak kena tunggu tayangan ualangan kul 12 sebab gi memancing blah awalnya..sebab tu terlewat post entry ulasan

JaJa'Z said...

dieya: sorry dearrrrrr..raya hari tu mmg tak sempat nak online..penat sangat2..but i'm backkkkkk

JaJa'Z said...

zila, betul tu...tapi kena buat2 tido gak..esoknya meeting...

Related Posts with Thumbnails