JaJa'Z Latest Stories

Thursday, November 18, 2010

Melepak Kat Kolam Memancing....

Mood nak update cerita pasal raya haji blom datang lagi..
hehhehe
sebenarnya malas nak edit2 gambor..banyak sangat amik nya...
esok2 la jaja update pasal cerita raya haji ek..

Malam ni saje layan anak2 Kak Zah..
jaja ngan En Zack bawak diaorang makan roti canai kat kolam memancing..
hajat hati nak makan nasi..tapi gerai yang jual masakan panas ada satu jek yg buka..
orang plak penuh dan meja masing2 dok kosong lagi...
malas nak tunggu lama2..last2 makan roti canai je la...
Minah dua orang ni yang memang peneman setia jaja...
Ni Cik jaja diaorang..dengan muka yang 'semonyeh'..tak bermake up2 pun...
tak kuasa nak bermake up2 malam2 buta ni..
bukan ikan nampak pun..hehhehe
untuk jaja, roti telur...yang lain2 bantai roti biasa jek...
tapi memang spoil mood betul orang buat roti canai dengan anak beranak nya...
gaya dah ada..siap pakai baju chef lagi..tapi service...ntah apa2..
ada ke patut pi letak 3 keping roti dalam satu pinggan jek..takkan la tak pk..
yang order nak makan nya 3 orang...lain la kalau yg makannya sorang..
tapi order 3 keping..bleh la letak dlm sepinggan jek...
lepas makan, terus kitorang blah cepat2...

Sebenarnya saje kitorang ke kolam mancing sebab nak makan..
dah kedai kat situ yg ada buka...
dan kebetulan member En Zack dok memancing kat situ jugak..
sesambil tu bawak bebudak tu jalan2...
pantang diajak..laju je bebudak tu bersiap2...
selalu bawak minah duaorang je, tapi kali ni dengan abang2 diaorang sekali jaja angkut keluar sekali..
 tak clear la plak gambo nya...
tak dan En Zack nak sengehhhh
Jaja kat situ tak lama pun..jaja balik dulu dengan minah kecik duaorang tu..
maklumla..bawak budak2 kecik ni, kejap jek diaorang dah menguap2...
En Zack memang dah plan nak balik ngan member2 dia..
layan kan je la....

Jaja'Z: Tengah mabuk daging....

2 Beu-T Is Talking:

aZaMieTa said...

klw tak silap.... tu cardigan yg akak beli ari tu eh? cantek kaler dia =)

JaJa'Z said...

ieta: wah!!!!! perasan je kan kau ni dik..a'ahhhh tu cardigan yg akak beli baru ni..suka sangat pakaiiiii

Related Posts with Thumbnails