JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 16, 2010

Menu Santapan Pagi Raya...

Memandangkan Raya Haji kali ni kitorang beraya kat Kuantan jek..
jenjiran semua pun tak balik kampung..
jadinya jaja plan nak jugak la masak2 untuk santapan hari raya nanti...
takkan orang datang nak jamu kuih je kan...
Yang confirm,sate memang ada...
awal2 lagi En Zack dah tempah kat member dia..
tak la banyak mana pun, setakat 200 cucuk jek...

Pastu jaja plan nak buat rendang daging sket.. 
(kredit to Cursingmalay.blogspot.com)

Jaja pun dah suruh En Zack gi beli daging fresh tadi  kat pasar...
nak tunggu jaja gi beli memang tak sempat la..balik sekolah pun dah lewat..
mana la ada orang berjual dah kalau balik pun dah kul 12 tengah hari...
Buat rendang utara then rebus nasi impit sket...jadi lah tu..dr takde apa nak makan langsung..

Korang plak menu apa untuk Raya Haji esok...?

Jaja'Z: Kena call mama untuk resipi rendang..

3 Beu-T Is Talking:

ibh said...

Selamat Hari Raya Jaja...
Meh la kita sama2 memeriahkan suasana raya ya..wink..wink.. (mood tak dpt raya dikg..huhuhuhu)

aZaMieTa said...

menu org bujang... huhuhuu~

A.I said...

mak mentua aku yg masak sok. aku makan je. tghari tu aku nk bedal sume mak nenek organ2 lombu! miahahaha

Related Posts with Thumbnails