JaJa'Z Latest Stories

Thursday, November 4, 2010

Loveeeee F&N Fruit Tree..

Serius jaja cakap...teramatttt la sedap fruit tree juice ni...
sepanjang minggu ni ntah berapa botol dah jaja beli..
minum time tengah sejuk2 bila cuaca tengah panas....memang la teramat nikmattttt
skang ni dengan En Zack sekali suka minum air ni...
bagi jaja fruit tree juice ni lagi best minum sebab iar nya tak la terlalu manis
kalau nak di compare dengan beberapa jenis keluaran juice2 yang lain..
Ada perisa orange,anggur,mangga.laici ngan epal...
semuanya sedap2...
nak lagi sedap...kita minum sambil berblogging...
syorgaaaaaa :p

Jaja'Z: Lebihkan minum air kosong..

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

i like f&n apple with aloe vera. tapi biasa botol dia kecik je, dua tiga kali teguk dah habis. belum jumpa yg botol besar cenggini.

tadi baru minum pokka blueberry tea. sedap!

Jamiel said...

Tak pernah lak try..
Biasa minum twister je..

JaJa'Z said...

dieya: yang ni botol kecik jek..kalau botol besar setakat ni akak baru jumpa orange ngan epal jek...tapi sukaaa sangat....

JaJa'Z said...

jameil: try la lepas ni..twister tu manis sangat2...

mzhany said...

hany suker oren ;)

JaJa'Z said...

hany: jaja suka laici...

Related Posts with Thumbnails