JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 3, 2010

Kasut Tumit Tinggi 1st Giveaway

Jaja sukaaaaaa sangat pakai kasut tinggi...
dan boleh dikatakan kebanyakkan kasut kerja jaja semuanya tinggi2 belaka
tak kira la kasut bertutup ke,terbukak ke,bertali ke..
semuanya tinggi2 ..
hehehhe

Kepada sesapa yang  suka sangat kat kasut tinggi, meh ramai2 kita joint 1st giveaway
anjuran Cik Leena kita

Klik kat SINI

hadiah menarik tau :p

Jaja'Z: Suka tinggi2..tapi takut gayat :p

6 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja..
good luck yer..

jom ada entry untuk blogger yang sedang blogging...untuk kamu...ehheheeh

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/11/aku-kembali.html

JaJa'Z said...

tq ayu..nanti jaja pi tgk ek..

honey amour said...

ada size ker..haHAha :)

JaJa'Z said...

honey: apa yg ada saiznya..for sure la ada...

Ogy said...

x leh join sbb kurang gemar kasut tumit tinggi mcm ni...tak reti jalan..asek terpelecok...lgpun mama dh tinggi nnti rs mcm galah pulak...hehehe...

**susah nk kejar bas sebenornyaa bila pakai heels....

JaJa'Z said...

mama: mama gi kerja naik bas ke? jaja pun mostly gi keja jek pakai heels ni..tu pun tinggalkan dalam kereta...biasa2 jaja pakai sandle jek..

Related Posts with Thumbnails