JaJa'Z Latest Stories

Thursday, November 11, 2010

Iklan Ceklat Cadbury Versi Melayu

Selama2 ni korang dok tgk kat tv budak dua orang ni dok buat aksi angkat2 kening
untuk iklan ceklat Cadbury tu kan ..

Ni meh jaja hidang kat korang..
iklan ceklat Cadbury gak tapi version melayu...
version bebudak sekolah bawak hp gi sekolah....

Macam2 la kerenah bebudak ni...

Jaja'Z: jangan salah guna kepercayaan yang dah diberi...

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

i dunno why, but i think iklan cadbury tu mcm spooky sikit.. rupa budak2 tu mcm dlm cerita hantu..

TopsyTurvyMum said...

hahaha..
tadi pun baru nampak kat FB...
tapi still nak gelak lagi..
terer la boleh angkat kening camtu kann??

HoneyvsBee said...

Wah kak jaja,cntik blog. .

JaJa'Z said...

dieya: tak sure la plak bebudak tu pelakon ke hapa ke...tapi sekali tgk mmg sesuai la dengan citer hantu...

JaJa'Z said...

TTM: tu la pasal...jaja memang tak reti la nak angkat kening ni...

JaJa'Z said...

Bee, baru perasan ke dah tukar templete?

Related Posts with Thumbnails