JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 17, 2010

'The Switch' ..


Semalam bleh plak jaja tertengok preview citer ni..macam menarik sangat2
filem romantik komedi lakonan Jannifer Aniston,Jason Bateman dan ramai lagi...

Antara petikan sinopsis nya :

An unmarried 40-year-old woman turns to a turkey baster in order to become pregnant. Seven years later, she reunites with her best friend, who has been living with a secret: he replaced her preferred sperm sample with his own.

sangat2 la kelakar tengok preview citer ni,bleh plak tengah mabuk2 tu dia tertumpahkan
sperm yang didermakan tu,dan last2 dia replace dengan sperm dia sendiri...

Jom kita tengok trailer 'The Switch' ni :


Nice kan ??

Jaja'Z: Cari CD je la...

8 Beu-T Is Talking:

Ati Masrif said...

salam ahad..dah lama tak berkesempatan tgk wayang..sejak ada hero kecik..tgk DVD je..

Danial Ikhwan Jaafar said...

memang nak tengok banyak cerita..tapi takdak masa. aishhh

dieya said...

takmo tengok muvi jen aniston coz i'm a fan of angelina jolie.. hahaha.. tipu.. tengok gak tapi dvd je :-D

dah baik dah blog? boleh loading dah?

JaJa'Z said...

ati: jaja lagi lah lama tak tgk wayang..wpun takde baby lagi..takde peneman..en zack tak suka tgk wayang..

JaJa'Z said...

Dan: nak tgk gak..tapi tak berkesempatan...

JaJa'Z said...

angelina jolie? hehhehe dieya ni macam2 tau! :p

blog akak dah ok..baru la senang hati nak bw...

. de baloon. said...

nak g tgk lah!! :)

JaJa'Z said...

zarith: apa lagi..gi ajak hafiz...heheh

Related Posts with Thumbnails