JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 17, 2010

Hari Yang Biasa...

Hari ni semua yang biasa2 jek
bangun tido seperti biasa,lepak sambil blogwalking seperti biasa,mengemas umah seperti biasa,
lipat kain seperti biasa dan memasak seperti biasa..
bleh katakan semua yang sama2 je lah
takde yang berbeza pun...

So typical malay women kan..hehheheh

Macam mana nak jadikan weekend tu sesuatu yang berbeza ek?

Maybe bangun kul 12 tengah hari sesuatu yang berbeza?? tapi tak senonoh la plak bunyi nya
bagi seorang yang bergelar isteri ni..nampak sangat pemalasnya..

Atau breakfast di Kopitiam sambil ber wifi..ha! yang tu berbeza dr biasa2..
kalau lunch di tepi pantai bersama En Zack ?
 yang tuuuuu lagi lah berbeza...
jangan harap la nak lepak2 kat pantai yek, sebab laki ku tak minat lepak2 pantai ni..

Seronok jugak kot sekali sekala buat something yang berbeza dar rutin yang dah biasa sangat
kita lalui tiap2 minggu...
Kadang2 yang tak biasa dilakukan tu lah bleh membawa memori indah bersama2

Tak gitu kengkawan??
^___~
Sandle dr Crocodile yang selamat ku 'baham' hari jumaat lepas masa 
berjimba2 dengan Zurin ke ECMall...
Sandle lama tu siap nak terkopak2 dah tapaknya..beli brand cikai murah, gitu lah gayanya..
harap2 yang ni bertahan lama lah sket yek...

Jaja'Z: Aku wanita biasa...

2 Beu-T Is Talking:

. de baloon. said...

this is the real life.. kak, kalau org pmpn da kawin n ade kerjaya mcm akak nie. ssh x nak manage keje2 umah?? hehe nak balance kan keje and rumahtangge.

JaJa'Z said...

takde lah dik...semuanya kita dapat handle...time ni suami pun kena paham..kita balik kerja ,penat..nak settlekan hal rumah lagi..macam akak maybe takde masalah lagi since akak blom ada baby...abg zack jenis kalau hari kerja dia cakap tak yah masak..sebab tu on weekend kalau bleh akak masak jugak..sian plak kat dia makan lauk kedai jek...when the time come..u will know ok..

Related Posts with Thumbnails