JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 3, 2010

Lokasi Masak Memasak...

Hehhehe...
ni la dia lokasi masak memasak untuk open house taman jaja semalam..
kat mana lagi kalau bukan kat belakang umah jaja
sekali tengok dah macam kitorang buat kenduri kawen jek..
bak kata jiran2 kat situ

Jaja ngan Zack buat kenduri sambut menantu

Ni baru handle open house taman, kalau kenduri sendiri
tak tau la nak kata apa...
mujur la jiran2 semua bagus2, rajin belaka2 datang menolong..
tapi benornya bila buat majlis2 besar ni, memang banyak menda yg tak puas hati..
kalau la semua tau tanggungjawab masing2 dan tak biarkan orang lain buat
tugas kita, sure majlis berjalan dengan lebih lancar..


Jaja'Z: Jadi tuan rumah jek...

6 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni posing ke tolong masak ni? haish...

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah...mesti best ni. ambik banyak gambar tak? hehehe

JaJa'Z said...

hawa: jangan tanya la tlg masak ke tak...sampai nak rabak dah kaki ni...

JaJa'Z said...

Dan: banyak gak amik..tapi tak clear sangat la gambo mlm2..maklum la bukan dslr..hehhe

dieya said...

wah ramai pakai baju merah, kemah pun merah.. tema warna merah ke?

JaJa'Z said...

dok eh..kebetulan jek tu..hehhe..kang kata peminat MU plak..idok laaaa hehhehe

Related Posts with Thumbnails